Resident Evil 2 Remake Çıkış Fragmanı İle Yeniden Raccoon City'deyiz!

Resident Evil 2 Remake ile büyük buluşmaya saatler kaldı...

Büyük bir bölümümüzün merakla beklediği Resident Evil 2 Remake ile buluşmamıza artık sayılı saatler kaldı. Heyecanımız zaten doruk yapmış durumda. Bunun üzerine bir de Capcom'dan gelen çıkış fragmanı ile kendimizi RE 2 rüzgarına bir kez daha kaptırmış olduk:

Videoda Leon S. Kennedy, Claire Redfield ve Ada Wong'un yer aldığı bölümlerden kesitler görüyoruz, Sherry Birkin'i de unutmayalım tabii. Fragmanda paylaşılan sahnelerden tanıdık gelenler var mı sevgili Oyungezerler?

Fragmanın son kısmında, 'Extra' bölümünde The 4th Survivor ve The Tofu Survivor'ın yer aldığını, indirilebilir içerik olarak da The Ghost Survivors'ın paylaşıldığını görüyoruz. Ücretsiz ek paket olarak sunulacak The Ghost Survivors'ın ilk bölümünün oyunun çıkışının hemen ardından paylaşılabileceği iddia ediliyordu malumunuz, bu görüntü de söz konusu iddiayı destekler nitelikte.

Görsel tasarımın kalitesi videoda kendini bir kez daha gösteriyor. Demo ile birlikte oynanış hakkında da fikir edinme şansımız olmuştu. Şimdi sıra RE 2 Remake ile o büyük buluşmaya geldi. Sabırsızlıkla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum