Resident Evil 8'in İsmi Resident Evil Village Olacakmış

Yeni detaylar, yeni söylentiler

Biohazardcast sitesi yeni bir Resident Evil 8 haberiyle karşımıza çıktı ve kendilerine yine daha önce de Resident Evil hakkında bilgiler sızdıran kaynaktan yeni bir posta geldiğini söylediler. Bu postada yeni oyun hakkında daha önce bilmediğimiz bazı bilgiler yer alıyor.

Öncelikle oyunun ismi Resident Evil Village olacakmış. Village kelimesinde VILL harflerinden VIII sayısı yazılacak deniyor. Capcom bunu Resident Evil 7'de de aynı şekilde yapmıştı hatırlarsanız, VIL harflerinden VII sayısı yazılmıştı.

Oyunda Chris önemli bir role sahip olacak ve Ethan, Mia ve bebekleriyle ilgili flashbacklerde görünecek.

Resident Evil 8'de 'stalker' tarzı düşmanımız Cadı olacak. Bu cadının nereden geldiği henüz belli değil ama Marguerite'e benzeyeceği söyleniyor, yani işin içine böcekler var. Cadıyı mağlup ettiğinizde böceklere dönüşüyormuş, sonra yine peşinize düşmek için geri geliyor demek ki.

Oyun Avrupa topraklarında geçecek ve halüsinasyonlar gibi öğelere de sahip olacak. Resident Evil 3.5 benzeri bu öğe sayesinde neyin gerçek, neyin hayal olduğunu anlamak zorlaşacak.

Yeni oyunda muhtemelen Resident Evil tarzı envanter arayüzü de bulunacakmış.

Capcom oyunun çıkış tarihi olarak 2021'in ilk çeyreğini seçmiş durumda ama şu salgın olayları tam anlamıyla bitmeden bu tür planlanan çkış tarihlerine şüpheyle yaklaşmak lazım.

YORUMLAR
İses
7 Nisan 2020 13:59

Rsi 7 di gibi fps olmaz umarım 

Parolamı Unuttum