Resident Evil Village, Mayıs Ayında Geliyor!

Demosuna da şimdiden göz atabiliyoruz

Dün gece Resident Evil Showcase’le birlikte beklendiği üzere Resident Evil Village’ın bir fragmanı paylaşıldı ve çıkış tarihini de öğrenmiş olduk:

Fragmanda, Lady Dimitrescu ile tanışıyor ve oynanıştan bir kesit görme imkânı buluyoruz. Lady’nin oyunun en önemli karakterlerinden birisi olacağı aşikâr; kendisiyle ve kızlarıyla buluşmak için sabırsızlanıyoruz (gerçekten sabırsızlanıyor muyuz, şu an pek emin olamadım :)).

Bu arada RE Village ön siparişe de açıldı. Steam’de standart paketi 279 TL’den satılırken Deluxe paketi 332 TL, Resident Evil 7 ile paket halinde almak isterseniz de 359 TL. Playstation için ise bu fiyatlar sırasıyla 499 TL, 569 TL ve 639 TL. Oyunun deluxe versiyonunda maksimum zorluk seviyesi de sunuluyor. Tabii ki bu zorluk seviyesi bu versiyona özel olmayacaktır, standart versiyonu alanlar da oyunu bitirdikten sonra bu zorluk seviyesi açılacaktır, deluxe versiyonu satın alanlar en baştan bu zorluk seviyesiyle oyuna başlayabilecek.

Bir de PS5 için oyunun Maiden isimli bir demosu paylaşıldı. Demo, ana oyundaki hikâyeden farklı bir hikaye sunuyor. RE Village dünyasını tanıtmak amacıyla hazırlanmış demoda, bir “maiden”ı yönetiyor ve kapatıldığı zindandan kaçmaya çalışıyoruz. Demoda PS5’in teknik imkanlarının oyunda nasıl kullanıldığına da bir göz atma şansı buluyoruz.

RE Village; 7 Mayıs’ta PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series için çıkışını gerçekleştirecek. Bakalım bu sefer nasıl bir performans bekliyor bizleri, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum