Resident Evil Village, RE 7 Kadar Korkutucu Olmayacak

Yapımcısı öyle diyor

Resident Evil Village şunun şurasında 2 günlük bir mesafede artık, elimizi uzatsak dokunacak gibiyiz :) Demosuyla ağzımıza bir parmak bal çaldı Capcom, bu da hevesimizi iyice artırdı tabii. Bu sırada oyuna dair bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Resident Evil Village yapımcısı Tsuyoshi Kanda, Axios Gaming ile bir röportaj gerçekleştirmiş. Kanda, röportajda Village’ı geliştiren ekibin oyuncuların gözünü korkutmak istemediğini, özellikle Resident Evil 7 sonrasında oyunun çok korkutucu olduğuna yönelik geri dönüşleri dikkate aldıklarını belirtiyor.

Kanda, “Yeni bir Resident Evil oyunu yaptığımızda, hedefimiz her zaman bir önceki oyundan daha korkutucu bir oyun yapmaktan ziyade oyuncular için gerilimli ama eğlenceli bir deneyim sunmak oluyor. RE7’nin oynamayı zorlaştıracak derecede zor olduğuna dair bazı geribildirimler almıştık. Aslında böyle gerilimli bir oyun yapmak hedeflerimizden birisiydi ve bunu başardığımızı görmek bizim için güzel. Öte yandan herkesin oynayabileceği bir oyun yapmak da öncelikli hedeflerimizden. Dolayısıyla gerilim düzeyini bir miktar düşürdük, böylece oyuncular sürekli bir korku içerisinde olmayacaklar” diyor.

Kanda’nın dediği gibi mi olacak, 7 Mayıs’tan itibaren bizzat test edebilirsiniz; bu yılın en çok beklenen oyunlarından Resident Evil Village nihayet oyun severlerle buluşuyor.

 

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
6 Mayıs 2021 02:30

re7 zaten korkunç bir oyun değildi.. özellikle baba ve anne bosslarından sonra oyun giderek komediye dönüyordu. bu oyunda demodan gördüğümüz kadarıyla çoğunlukla loota ve hıza yönelik bir oyun olacağı belli.. resident evil 2 remake hala Capcom'un zirvesi. eski oyununa sadık kalınarak harika bir şey yapıldı keşke re3'e de aynısı yapılabilseydi.

Parolamı Unuttum