Resident Evil Village’ın Dosya Boyutu Belli Oldu

Resident Evil 7’nin 2 katı kadar bir alan istiyor

Resident Evil Village, hiç şüphesiz bu senenin dört gözle beklenen oyunlarından birisi. Tanıtımlarıyla merak uyandırmayı, ilgi çekmeyi başardı. Demosunda oynanışa dair pek bir şey olmasa da, en azından bizleri nasıl ortamların beklediğini ve oyunun nasıl görüneceğini bir nebze test etmek imkanı bulduk. Şimdi sıra artık oyunun kendisine geldi.

Oyunun çıkışı için önümüzde 2 aylık bir dönem daha var. Dolayısıyla bu boşlukta yeni bilgiler gelmeye devam edecektir illaki. İşte bunlardan birisi de oyunun ne kadar yükleme alanına ihtiyaç duyacağı. Microsoft Store’da paylaşılan bilgiye göre, Xbox’ta 50,02 GB gibi bir alan kaplayacak. PC ve PS için de benzer bir tablo olması bekleniyor. Serinin önceki oyunu Resident Evil 7 ile kıyaslandığında yaklaşık 2 katı kadar bir alana ihtiyaç duyacağı görülüyor.

Burada paylaşılabilecek bir detay da var; bu alan, oyunun multiplayer modu RE:Verse yüklendiğinde oluşan toplam boyut. Dilerseniz sadece ana oyunu yükleyebilir ve harddiskinizden daha az alan kullanabilirsiniz.

Resident Evil Village, 7 Mayıs’ta oyun severlerle buluşacak. Beklentileri karşılayıp hafızalara kazınabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

YORUMLAR
Kaan
9 Mart 2021 16:59

Ana oyun 35gb, ücretsiz verdikleri deathmatch mod 15gb. Eski oyun (re7) 25gb'dı. Re8, Re7'den sadece 10gb fazla.

Parolamı Unuttum