Resident Evil Village'in PS5 Versiyonu 70$'dan Listelendi

Bu bir işaret mi?

Yayıncıların yeni nesil fiyat politikaları henüz tam olarak netlik kazanmadı. Take-Two gibi bazı yayıncılar yeni nesle 10$ zamlı olarak gireceğimiz müjdesini verirken, aralarında Ubisoft'un da bulunduğu bazıları ise en azından bu sene için yeni nesil oyun fiyatlarının değişmeyeceğini söylemişti. Capcom ise henüz karar veremeyenler arasındaydı ve Ağustos ayında yaptıkları açıklamayla henüz kesinleşmiş bir fiyat politikaları olmadığını, sektörün eğilimini takip edeceklerini söylemişlerdi.

Eğer Play-Asia'daki listeleme doğruysa, Capcom da bu konuda kararını vermiş gibi görünüyor. Play-Asia sitesinde Resident Evil Village'in PlayStation 4 versiyonu 60$, PlayStation 5 versiyonu ise 70$ olarak listelenmiş durumda.

PlayStation 5'te başta Sony'nin birinci parti oyunları olmak üzere NBA 2K21, Call of Duty: Black Ops Cold War gibi oyunlar da 70 dolar fiyat etiketi taşıyacak. Hatta Sony'nin yayınladığı fiyat listesine göre birinci parti oyunların fiyatları 70$ / 80€ olacak; bu fiyatların ülkemizde nasıl uygulanacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum