Resmileşti: Logan 18+ Olacak

Sonunda +18 bir Wolverine filmi!

 Sonunda resmileşti! Logan 'R Rated', yani 18+ olacak. Aslında yayımlanan kırmızı şerit trailerı ile bugün yarın bu müjdeli haberi alacağımızı biliyorduk, ama resmileşmesi yine de harika bir haber.

Wolverine(Logan) karakterine hayat veren Hugh Jackman, filmin 18+ olması için alacağı ücretin bir kısmından vazgeçmişti. Ünlü oyuncunun çabaları sonuç vermiş olmalı ki MPAA, Logan'a 18+ damgasını vurdu.

Bu müjdeli habere ek olarak Hugh Jackman'ın Digital Spy'a verdiği röportajda ağzından çıkardığı birkaç bakladan da bahsetmezsek olmaz. Başarılı aktör, Logan'ın diğer X-Men filmlerinden farklı bir evrende geçtiğini söyledi. Daha doğrusu 'birazcık' farklı bir evrende geçtiğinin altını çizdi. Jackman, "Logan, diğer X-Men filmlerinden farklı bir zaman çizgisi ve tonda geçiyor. Sadece bu da değil, aynı zamanda birazcık da farklı bir evrende geçiyor. Farklı bir yaklaşım uyguladık ve filmi izledikten sonra anlayacaksınız." dedi.

Jackman sözlerine, "Pek çok farklı yönden bağımsız bir film. Diğer filmlerin zaman çizgilerine ve hikayelerine bağımlı değil. Tabii Patrick Stewart da bizimle ve birkaç crossover var, ancak film farklı ve taze hissettiriyor. Bu kadar fazla zaman çizgisini takip etmek bir satranç oyununa dönüşüyor ve hikaye anlatımına bir şey katmıyor. Hatta biraz dağınık oluyor. Burada eleştiri yapmıyorum, X-Men ilk çizgi roman filmiydi, ancak kimse devam etmesini beklemiyordu. Bir sürü farklı yönetmen çalıştı, bir sürü yeni hikaye ortaya çıktı." diyerek devam etti.

Yani Wolverine'in kendisi de zamanda seyahatlerden ve farklı zaman çizgilerinden sıkılmış diyebiliriz. Logan, 3 Mart 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum