Respawn, 3 Yeni Star Wars Oyunu Üzerinde Çalışıyor

Üç de yetmez beş tane

Respawn Entertainment'ın son derece başarılı olan Star Wars Jedi: Fallen Order'ın ardından bir devam oyunuyla karşımıza çıkacağı söylentileri zaten son derece güçlüydü, ancak stüdyonun üç yeni Star Wars oyunu üzerinde çalıştığını öğrenmek büyük sürpriz oldu.

Electronic Arts, Lucasfilm Games'le ortaklığını genişlettiğini ve Apex Legends'ın da geliştiricisi olan Respawn'ın üç yeni Star Wars projesiyle karşımıza çıkacağını açıkladı.

Bu projelerden ilki tahmin edildiği üzere Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam oyunu.

İkinci proje bir Star Wars FPS oyunu. Bu projenin başında orijinal Battlefront oyunlarında ve The Force Unleashed'de görev yapan, Medal of Honor'ın yaratıcılarından Peter Hirschmann bulunuyor. Hirschmann son olarak da 2020 tarihli VR oyunu Medal of Honor: Above and Beyond'u yönetmişti.

Üçüncü proje ise açıkçası aralarında beni en çok heyecanlandıran oldu. Firaxis Games'in tecrübeli isimlerinin kurduğu Bit Reactor işbirliğiyle bir strateji oyunu geliştiriliyor. Oyunun ana geliştiricisi olan Bit Reactor, Respawn'ın da desteğiyle hazırlayacağı bu oyun acaba sıra tabanlı mı, gerçek zamanlı mı olacak çok merak ediyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum