Respawn, Apex Legends'taki ''Kötü'' Takım Arkadaşlarını Banlayacak

Nakliyat işlerine son...

Respawn Entertainment, Apex Legends maçlarında oyuna katkı vermeyen oyuncuları banlamaya başlayacak. Takım arkadaşlarını, oyunda daha uzun süre hayatta kalabilmek adına kullanan oyuncular bu cezalar ile karşı karşıya kalacak.

Yabancıların “piggy-backing” dediği, bizim de “taşıma” olarak adlandırabileceğimiz bu durum, tekrarlanması halinde perma-ban’a kadar gidecek. Respawn, oyunculardan aldığı geri bildirimlere ve verilere göre son dönemlerdeki en büyük sıkıntının bu “taşıma” durumu olduğunu belirtiyor. Reddit üzerinden yapılan açıklamaya göre oyuncular ceza almadan önce bildirim alacaklar.

770.000 hilecinin Apex Legends’dan banlandığını belirten Respawn, yeni güncelleme ile oyunun çok daha oynanabilir duruma geleceğinin altını çiziyor. Son dönemlerde kan kaybetmeye başlayan oyunun geleceği de tartışma konusu.

Respawn’ın şimdilerde Star Wars Jedi: Fallen Order üzerinde çalıştığını biliyoruz. Bu da ekibin ilgisinin biraz da olsa Apex Legends üzerinden uzaklaşacağı anlamına geliyor. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak?

YORUMLAR
NcZ
15 Mayıs 2019 09:22

E3'de "şu an oynayabilirsiniz" diye yapacakları şov ile Fortnite'ın sezon güncellemelerinin en az 2 katı büyüklüğü ve çeşitliliğinde bir güncelleme ile çıkacaklarını tahmin ediyorum. O zaman eski popülerliğine hızla yaklaşır.

rashid
14 Mayıs 2019 00:30

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum