Rian Johnson, Yeni Star Wars Üçlemesinin Yolda Olduğunu Söyledi

Hayalleri yıktı...

Disney'in yeni nesil Star Wars filmleri çok fazla sevilmese de içlerinde birisi var ki tüm Star Wars külliyatında ortak olarak en az sevilen film olabilir. Evet, Rian Johnson'ın yönetmenliğini yaptığı The Last Jedi filminden bahsediyorum. Fakat Disney bu durumdan memnun olacak ki Johnson ile üç filmlik yeni bir anlaşma imzaladı. 

Rian Johnson geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada yeni üçlemenin iptal edilebileceğini söylemişti ve hayranlar için bir umut ışığı yakmıştı. Ancak yönetmen yaptığı son açıklamada yeni üçlemeyle ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtti. "Konuyla ilgili henüz bir gelişme yok ancak Lucasfilm ile çalışıyorum ve onlar ne istediklerine, ne zaman istediklerine karar vermekle uğraşıyorlar." diyerek yeni nesil Star Wars'un kendisine emanet olduğunu vurguladı.

Önümüzde 20 Aralık'ta vizyona girecek The Rise of Skywalker filmi var. Ardından Disney, 3 sene Star Wars filmlerine ara verip bu dönemde Disney+ üzerinden çeşitli dizilerle karşımıza çıkacak. 2022 yılından itibaren ise Rian Johnson ve Game of Thrones'tan da tanıdığımız David Benioff ve D.B. Weiss'in önderliğinde yeni bir Star Wars dönemine başlayacağız. Güç hepimizle birlikte olsun. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum