Rick and Morty 4. Sezon'dan İlk Video Paylaşıldı

Taika Waititi bonusu

Rick and Morty'nin dördüncü sezon duyurusu yapıldığından beri, dizinin hayranları büyük bir beklentiye kapıldı. Oldukça başarılı üç sezonun ardından, dizi neredeyse iptal edilme aşamasına gelmişti. Serinin yaratıcıları Dan Harmon ve Justin Roiland bekledikleri teklifi uzun süre alamadılar, yeni içerikler üretmek konusunda sınıfta kaldılar. Neyse ki sonunda mutlu sona ulaştık ve dördüncü sezonun geleceğini öğrendik.

Yeni Rick and Morty sezonunun geleceğini öğrendiğimiz günden beri, diziyle ilgili içerik görmek için sabırsızlandık, uzunca bir süre dizinin yeni sezonundan herhangi bir şey göremedik. Bu durgunluk San Diego Comic-Con'un erken saatlerinde bozuldu. Dizinin yeni sezonundan iki adet fotoğraf gördük. Şimdi de etkinliğin ikinci gününde yaklaşık 50 saniyelik bir video yayınlandı. 


Yayınlanan videoda yeni bir karakter de görmüş olduk. Ünlü yönetmen Taika Waititi'nin seslendirdiği, pembe balık-deniz anası karışımına benzeyen bir uzaylıyı eşofmanlar içerisinde gördük. Morty ve Jerry'i de gördüğümüz sahne belli ki telefon uygulamalarıyla dalga geçecek bir Rick and Morty bölümünden alınmış. Şu yeni sahneyi görmek bile diziyi ne kadar özlediğimizi bizlere yeniden hatırlattı. 

Comic-Con sırasında Rick and Morty paneli olacağını öğrendiğimizde aslında bir fragman bekliyordum. Ancak bu kısa video da benim için neredeyse bir fragman kadar etkili oldu. Dördüncü sezonun yayın tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı, fakat önümüzdeki Kasım ayında Rick and Morty'nin geri dönmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
xlight007
20 Temmuz 2019 16:14

family guy son sezonu ile ölürken,south park zaten ölmüşken bunun gelmesi çok iyi oldu 

Parolamı Unuttum