Rick and Morty'nin 4. Sezon Devam Bölümlerinin İsimleri Açıklandı

İsimlerin göndermelerini yakalayabilecek misiniz?

Rick and Morty'nin 4. sezonu verdiği uzun aranın ardından gelecek ay devam edecek ve geriye kalan 5 bölüme de nihayet kavuşacağız. 3 Mayıs'ta başlayacak yeni sezonun bölümlerinin isimleri ve yayın tarihleri açıklandı ve bu isimler tam da Rick and Morty'den beklenebilecek göndermeler içeriyor.

3 Mayıs'tan itibaren hiç ara vermeden her hafta yayınlanacak bölümleri dördüncü sezon da sona erecek. Sevilen çizgi dizinin bundan sonraki sezonlarının çok daha fazla bölümden oluşması temennimiz, doymak mümkün olmuyor çünkü.

Önce bölüm isimlerini listeleyeyim, bakalım yapılan göndermeleri ilk bakışta anlayabilecek misiniz?

  • S04E06 - “Never Ricking Morty” 
  • S04E07 - “Promortyus”
  • S04E08 - “Star Mort Rickturn of the Jerri”
  • S04E09 - “Childrick of Mort”
  • S04E10 - “The Vat of Acid Episode”

İlk bölüme dair bir özet yayınlanmadığı için o bölümün göndermesi biraz gizemli, ama ben bunun Neverending Story'e yapılan gönderme olduğunu düşünüyorum. İkinci bölüm "suratımdan çekil kardeşim" özetini taşıyor ve Alien filmlerinin devamı Prometheus'u kast ediyor. Üçüncü bölüm Star Wars Return of the Jedi (bu bölümün özeti "ebeveynlik çılgın iş kardeşim"), dördüncü bölüm ise Children of Men.

Son bölüm ise Asit Teknesi bölümü ismini taşıyor. Bu asit sahnesini yayınlanan fragmanda görmüştük, muhtemelen bu da isim olarak değilse bile tema olarak Batman serisine yapılan bir gönderme.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum