Riot Games Oyunları Game Pass'e Geliyor!

Hem de bomba gibi sürprizlerle

Summer Game Fest'in merakla beklenen Xbox & Bethesda sunumu gerçekleşti. Engin'in hazırladığı derlemede tüm duyuruları toplu halde görebilirsiniz ama yine de aralarında ekstra önem taşıyan bazılarına da ayrıca değinmek istedik.

Bombaları ardı ardına patlatan Microsoft, Riot Games ile yaptığı işbirliğini de bizlerle paylaştı. Bu ortaklık ile birlikte Riot Games'in tüm oyunları, (Valorant, LoL, Wild Rift, Legends of Runterra ve Teamfight Tactics) Game Pass üzerinden oynanabilecek.

Bomba haber sadece bununla bitmiyor. Oyunu Game Pass üzerinden oynayacak aboneler, Valorant ve League of Legends'daki tüm karakterlere bedava sahip olabilecek. Teamfight Tactics'te yeni mini figürler, Legends of Runterra'da ise yeni bir kart paketi sizleri bekliyor olacak.

Şimdilik Riot Games oyunlarının Game Pass'e geleceği tarih netleşmiş değil. Öte yandan sunumun en başında "önümüzdeki 12 ayda Game Pass'e gelecek içerikler" ifadesinin kullanıldığını belirtelim. Yani önümüzdeki aylarda bu ikilinin işlerini görme fırsatı bulacağız. Bununla birlikte oyunların konsola gelmediğinin de altını çizelim. Bahsi geçen ortaklık PC ve mobil platformları kapsıyor.

Riot Games'in tüm listesi şu şekilde:

League of Legends (PC için): Tüm şampiyonlar açık

League of Legends Wild Rift (Mobil için): Tüm şampiyonlar açık

Legends of Runeterra (PC ve Mobil için): Foundations seti açık

Teamfight Tactics (PC ve Mobil için): Seçili Minik Efsaneler açık

Valorant (PC için): Tüm Ajanlar açık

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum