Riot, MMO Projesine 'Sıfırdan' Başlıyor

Adını ilk kez 2020 yılında duymuştuk

Riot Games'in kurucularından Marc Merill, dün şahsi Twitter hesabından League of Legends MMO projesi hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Adını ilk kez 2020 yılında duyduğumuz ve yaklaşık 4 senedir geliştirilen MMO projesi, bir süre önce rota değiştirerek "resetlenmiş".

Merill açıklaması içerisinde bu kararı vermenin kolay olmadığını fakat buna zorunda kaldıklarını şu ifadeler ile belirtmiş:

"Hiçbirinizin Runeterra kostümü giymiş sıradan bir MMO oynamak istemediğini biliyoruz. İsteklerinizi gerçekleştirebilmek ve beklentileri karşılayabilmek adına yenilikçi ve devrim niteliğinde bir proje geliştirmek istiyoruz."

MMO projesi artık Fabrice Condominas tarafından yönetilecek. Condominas, Riot ekibine katılmadan önce Star Wars: Squadrons, Mass Effect 3 ve Mass Effect: Andromeda üzerinde çalışmıştı. Yeni yönetmenin eski bir BioWare "veteranı" olduğunu da not düşelim.

Merill, projenin yeni rotasının belirlenmesi ile birlikte uzun süre MMO'dan haber alamayacağımızın da altını çiziyor. Oyun ne zaman gelir, emin değiliz. Fakat Merill'in ifadelerine bakılırsa birkaç yıl daha adını duyamayacağız. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum