Riot'tan Bir De Masaüstü League of Legends Oyunu Geliyor

Tellstones

Riot, League of Legends evreninde geçen yepyeni oyunlar duyurmuştu. FPS'den menajerliğe, dövüşten kart oyununa kadar pek çok yeni oyunla karşımıza çıkacak olan Riot Games, bir yandan da Riot Forge aracılığıyla LoL evreninde geçen tek kişilik oyunlar geliştirecekti.

İşte bu geniş listeye bir de yeni masaüstü oyunu eklendi diyebiliriz. Tellstones: King's Gambit ismindeki bu oyun iki ile dört kişiye kadar oynanabilen bir 'blöf' oyunu olacakmış.

Oynanışa dair bir bilgi verilmemiş olsa da kutuda Demacian paralarına benzeyen disk şeklindeki jetonlar olacağını biliyoruz. Ayrıca Riot'un 2016 yılında piyasaya sürdüğü diğer masaüstü oyunu olan Mechs Vs Minions'tan çok daha farklı bir oyun olacak. Riot ilk oyunu "minyatürlerle ve hikaye içeriğiyle dolu, devasa bir co-op oyun" olarak tanımlıyordu, bu yeni oyun ise 'rekabetçi, çok daha küçük ve çok daha hızlı oynanan" bir oyun olacakmış.

Bu aralar Riot'tan sıkça haber almaya başladık. League of Legends'ın 10. sezonu başladı, ayrıca Legends of Runeterra'nın da açık beta tarihi belli oldu. Önümüzdeki dönemde de League of Legends ismini bolca duyacağımız garanti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum