Rob Liefeld, Deadpool'un Disney'deki Geleceğinden Çok Emin

Deadpool ve Disney'i bir arada düşünmek biraz zor

Disney-Fox anlaşması tamamlanmadan önce Fox, Deadpool filmleriyle büyük bir başarıya imza atmıştı. Deadpool'u 18+ olarak sinemada izleyebilmek, onun susmayan, kendine has tarzını rahat bir şekilde görebilmek büyük bir mutluluktu. Sonrasında Disney'in Fox'u satın alması özellikle Deadpool adına kafalarda büyük soru işaretleri oluşturmaya başladı, zira Deadpool karakteri pek Disney'lik değil.

Neyse ki bu durum Disney'in başında yer alan Bob Iger tarafından açıklığa kavuşturuldu ve Iger, kesinlikle Deadpool işlerine devam edileceğini belirtti ama bu Deadpool filmlerinin veya dizilerinin veya çizgi dizilerinin yaş sınırına dair kesin bir şey söylemekten kaçındı. Hafif de olsa sansürlü bir Deadpool izlemeyi kimse istemez diye düşünüyorum. Deadpool'un çizgi romanlardaki yaratıcısı olan Rob Liefeld ise karakterinin Disney geleceğinden oldukça emin açıklamalar yapıyor. Muhtemelen Iger ve MCU'nun başında yer alan Kevin Feige ile de bu konu hakkında yaptığı görüşmelerden olumlu sinyaller almıştır., ateş olmayan yerden duman çıkmaz. 

"Iger oldukça önemli bir insan, beni hiçbir zaman güvenlikler aracılığıyla dışarıya attırmak istemedi, ne zaman konuşsak bana karşı çok iyiydi. Kevin'e sormak isterim, bu durumlarda bana özel konuşmalarımızda söylediği şeyleri insanların önünde de söyleyebilir mi? Tabii ki söylemek zorunda değil. Okuyucuların görmesi gereken şey rahatlıkla hiçbir şey söylemeden ve hiçbir şey söylememeyi oldukça iyi yaparak bir şeyler yapabilirsiniz. İşin aslı güzel haberler alıyoruz bu da pozitif bir şey. Deadpool'un Disney'de devasa bir geleceği olmasını bekliyorum hatta bunu yüzde yüz biliyorum, o burada parlak bir geleceğe sahip." şeklinde konuşan Liefeld, Kevin Feige'in bu konu hakkındaki sessizliğinin iyi bir şey olduğundan bahsetmiş. 

Disney için öncelikli hedefin gişede ve izlenme oranlarında büyük sayılar olduğunu düşünürsek Deadpool'un Disney'de parlak bir geleceği olması hiçbirimiz için sürpriz olmaz. Muhtemelen Deadpool ile ilgili bir çizgi dizi ve yeni filmlerin duyurusu yakın zamanda yapılır. Benim tek endişem bu yapımların 18+ olmayabileceği, eğer Disney karşımıza yetişkinler için Deadpool projeleriyle çıkarsa, güzel bir sürpriz yapmış olacak. 

YORUMLAR
AvastYeScurvyDog
10 Mayıs 2019 16:36

Konu ile alakasi yok ama Bethesda'nin basi Elder Scrolls Online'in yeni ek paketinin reklamini yapmak icin cikaracaklari bedave masaustu rpg oyunlarinin, D&D The Black Road'dan agir sekilde araklanmis olmasi sebebi ile dertte. D&D The Black Road 2016 yilinda cikmis bir masaustu oyun. Araklayan arkadas o kadar ustunde durmamis ki, bir karakterin adi bile ayni.

Parolamı Unuttum