Robert Kirkman'ın Hardcore Çizgi Romanı Film Oluyor

Adam Wingard yine iş başında

Çizgi roman uyarlamaları son dönemde dizi ve film sektörünü ele geçirmiş durumda. Hemen hemen her yayın platformunda bir adaptasyon dizi görebiliyoruz. İşin sinema boyutunda ise Marvel başı çekse de DC ve bağımsız çizgi romanların da çok sayıda filmi mevcut. Bu konuda bir öncü olan Robert Kirkman ise özellikle işin dizi tarafında The Walking Dead ile birlikte büyük bir marka konumunda. Usta yazarın bir diğer baş yapıtı Invincible'ın Amazon Prime'da yayınlanan animasyon dizisi de yine oldukça başarılı bir ilk sezonu geride bıraktı. 

Robert Kirkman'ın Marc Silvestri ile birlikte yarattığı Hardcore çizgi romanı ise bu kez bir sinema filmi olarak karşımıza çıkacak. Godzilla vs Kong filmiyle birlikte herkesin istediği bir yönetmen haline gelen Adam Wingard Hardcore adaptasyonunun başında yer alacak.

Aslında Hardcore ilk olarak çıktığında sadece tek sayıdan oluşacaktı. "One-Shot" diye tabir edilen bu yöntem Hardcore'un aldığı olumlu yorumlardan sonra rafa kalkmış ve bir diğer Robert Kirkman imzalı çizgi roman serisine daha kavuşmuştuk.

Kirkman'ın daha önceki işlerini okuyanlar için Hardcore biraz daha farklı bir yapıda ilerliyor. Hükümetin yeni bulduğu bir teknoloji sayesinde başka insanların vücutlarını bir robot gibi kontrol etmeye başlamasının ardından doğal olarak pis işlerin yapılmasıyla ortaya çıkan Hardcore hikayesinde, bir askerin ellerini kirletmeden nasıl dünyayı kurtaracağına tanıklık edeceğiz. The Hollywood Reporter'dan gelen ilk bilgilere göre film bilim kurgu/gerilim tarzında olacakmış. Henüz resmi bir vizyon tarihine sahip olmayan Hardcore filminden yeni gelişmeleri merakla bekliyoruz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum