Yeni Batman Filminin Kötü Karakterleri Yavaş Yavaş Belli Oluyor

Robert Pattinson kimlerle karşı karşıya gelecek

Matt Reeves'in yöneteceği yeni Batman filminin kadrosu ve senaryosu şekillenmeye başlıyor. Şu an için adı The Batman olan filmde çok büyük bir olasılıkla Robert Pattinson'u Bruce Wayne/Batman olarak izleyeceğiz. Filmin kötü karakterleri de belli olmaya başladı, gelen haberlere göre Matt Reeves filmde yarım düzine Batman kötüsü kullanabilirmiş.

Hollywood Reporter'dan gelen son duyumlara göre Matt Reeves halen senaryosu üzerinde çalışıyor ve filminde en az iki kötü karakter olacak, çok büyük olasılıkla Penguen bunlardan birisi olacak. Yine kaynaktan gelen habere göre yarım düzine civarında kötü karakteri filmde görebiliriz. Filmin sürpriz karakterlerinden birisinin de Catwoman olacağı söylenmiş (purrfect karakter diye ipucu vermişler kendisi için). Bence bir süper kahraman filminde birden fazla kötü karakter olunca ortaya pek iyi işler çıkmıyor. O yüzden bir tane oturaklı kötü karakter, üç tane dağılmış kötüden çok daha verimli olacaktır. 

Filmin yönetmeni Matt Reeves, 2018 yılının Eylül ayında yukarıdaki fotoğrafı Twitter hesabından paylaşmıştı. Fotoğrafta Riddler, Penguen ve Catwoman'ın olması ve gelen söylentilerde büyük ölçüde Penguen ve Catwoman isimlerinin geçmesi muhtemelen önemli bir ipucudur. Tabii yarım düzine civarı için altı tane kötü karakter gerekiyor acaba Reeves gerçekten filme bu kadar kötü karakteri koyacak mı? Batman'in çizgi romanlarda oldukça güzel düşmanları oldu, bunlardan hangileri yeni filmde karşımıza çıkacak, bekleyip göreceğiz. 

An itibariyle resmileşen bir casting yok, zira Robert Pattinson henüz resmi kaynaklar tarafından doğrulanmış değil, yine de İngiliz aktörün yeni Batman olacağına kesin gözüyle bakabiliriz. The Batman'in 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
joviancoffee
20 Mayıs 2019 20:00

Arkham serisini unutmayın :) Ya da Dark Knight filmini. Hepsi harika hikayeler ve hepsinde birden çok düşman var. Özellikle Arkham'ın "en büyük dedektif" odaklı yapısı büyük ihtimalle bize sunulacaktır.

EnsArTRance
20 Mayıs 2019 19:42

filmin kötü karakteri yönetmen olacak gibi.

Mehmet
20 Mayıs 2019 14:41

Eğer Riddler olacaksa lütfen James McAvoy olsun

gespensterpanzer
20 Mayıs 2019 13:36

Yanlış yoldalar. Herşeyden önce bize Batman'i anlatın, karakteri anlatın, odaklanın. 5 tane karakterle çorbaya döndürecekler filmi.

mertaybars
gespensterpanzer
21 Mayıs 2019 07:01

Ya kaç kere batmanin hikayesini izleyeceksin? Dellendim yine... Kaç tane batman filmi geldi geçti batmanin karakterini anlayamadın mı hadi onu geçtim hikayesini anlayamadın mı? Zeka geriliği mi var sende?


Parolamı Unuttum