Robert Pattinson Yeni Batman Olabilir!

Ha yarasa, ha vampir

DC'nin sinematik evrende bir Batman krizi içerisinde olduğunu hepimiz biliyoruz. Ben Affleck'in rolü bırakmasının ardından yine Affleck'in yönetecek olduğu Batman projesi iptal edilmiş, yerine Matt Reeves'in yöneteceği The Batman filmi konulmuştu. Lakin yeni Batman'in kim olacağı henüz belli değil, son gelen söylentiler ise İngiliz aktör Robert Pattinson'un yeni Batman olacağı yönünde.

Gelen haberlere göre Warner Bros, Ben Affleck ile yaptığı hatayı yeniden yapmak istemiyor, yeni aktörün genç olması da planlar arasında. Zaten Matt Reeves de önceden yaptığı açıklamalarda yeni filmin genç bir Batman'i anlatacağını o yüzden aranan aktörün genç olduğunu belirtmişti. Robert Pattinson an itibariyle 33 yaşında yani uzunca bir süre Batman'i canlandırabilir. Twilight filmlerinden de tanıdığımız İngiliz aktör The Lost City of Z ve The Childhood of a Leader gibi filmlerde de yer almıştı. An itibariyle Robert Pattinson'ın kesin olarak rolü aldığını söylemek zor, zira haberler çıktıktan sonra tepkiler gelmeye başladı. Muhtemelen DC-WB ortaklığı bir kamuoyu yoklaması yapıyor. Gelen tepkilerin yeni Batman'in kim olacağını değiştirip değiştirmeyeceğini ise bekleyip göreceğiz. 

Matt Reeves'in yöneteceği The Batman'in 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. Robert Pattinson'un dışında Nicholas Hoult ve Aaron Taylor-Johnson da DC'nin yeni Batman'i için adı geçen isimler arasında yer alıyor. Siz Batman rolünde kimi görmek isterdiniz? 

YORUMLAR
milanyildirim
17 Mayıs 2019 18:08

Bruce Wayne’nin yakışıklı olması lazım, bu kürek suratlı kim Bruce olmak kim?Christian Bale oynadı lan bu rolü!

zikinu
17 Mayıs 2019 17:30

Bence olur. Twilight'ta kendini yakmıştı garibim.

ilke_kurtlutepe
17 Mayıs 2019 15:09

İyi oyuncu ama Batman'e yakışmaz gibi geliyor. Bence Ben Affleck her zaman yakışıyordu role.

Akcan
17 Mayıs 2019 13:21

Bence olur , Heath Ledger'dan da Joker olur mu dediler , tarihteki en iyi Joker'i oynadı adam.Bruce Wayne için doğru seçim.Batman can be anybody , zaten :D

MoonCake
17 Mayıs 2019 13:19

En son Ben Affleck'ten Batman mı olur dediğimi hatırlıyorum. Bvs i izlerken Batman performansına ağzım açık kalmıştı. Umarım bu da öyle olur.

ZaurieL
17 Mayıs 2019 12:43

Ben yakışacağını düşünüyorum. Twilight serisine göre eliştirmek yanlış. Gayet iyi bir oyuncu bana kalırsa.

Decypher
17 Mayıs 2019 11:54

Ortada henüz %100 kesinleşmiş bir durum yok, o yüzden "Pattinson yeni Batman oldu!" demek istemedik. Büyük ihtimalle olacak ama her ihtimale karşı açık kapı bırakmak lazım ki yanıltıcı olmasın :)

Mehmet
Decypher
17 Mayıs 2019 12:13

kesinleşti gibi, iciniz rahat olsun.


Mehmet
17 Mayıs 2019 11:30

Gene güneşte parlamasın da twilight gibi. ben umutluyum kendisinden korkunc bir seride oynadı ama kötü oyuncu değil aslında. Siz asıl batwoman fragmanını izleyin de cringe komasına girin.

oe93
Mehmet
17 Mayıs 2019 11:55

fragman yazısı yolda geliyor. ben o kadar cringe olmadım, daha acayip şeyler görebilirdik fragmanda, aslında Batwoman arkaplanı oldukça güzel bir karakter hatta baya kötü geçen bir New 52 döneminde oldukça güzel bir çizgi roman serisi vardı ama bu yeni dizi ve işin içinde CW olması beni ürkütüyor.

Mehmet
oe93
17 Mayıs 2019 12:12

ben genelde iyi fragman görüp sonrasında kötü eserler görmeye alışığım. ama bu fragman beni bitirdi. arkada çalan müzikten tut, Ruby Rose'un çoğu erkekten daha erkeksi olmasına kadar tonla şey var. Zaten like-dislike oranı gayet istedigim kıvamda şu an :)


MAVİSAKAL
17 Mayıs 2019 11:28

Büyük konuşmayacağım. En son Ben Affleck için olumsuz yorum yapmıştım, sonra ağzımın payını aldım. Bekleyip görelim bakalım.

Parolamı Unuttum