Rocket League PS4'ün İkinci Çapraz Platform Oyunu Oldu

Artık diğer platformlardaki arkadaşlarınız ile kavga edebileceksiniz

Rocket League'in yapımcısı Psyonix, oyunun bugünden itibaren PlayStation'ın Cross-Play Beta programına giriş yaptığını ve PS4, Switch, Xbox One ve Steam platformlarında oynanabileceğini açıkladı. Bu durum Rocket League'i, çapraz platformlarda oynanabilen ikinci PS oyunu yapıyor.

Standart olarak kendi platformundaki oyuncular ile eşleşen Rocket League oyuncuları, artık tüm platformlardaki oyuncular ile eşleşebilecek. Psyonix, diğer platformlardaki oyuncular ile grup kurarak oyuna girme özelliğinin üzerinde hala çalışıldığını da belirtiyor. Çapraz platform güncellemesi 2019 yılının ilk yaması ile birlikte oyuna eklenecek. Bu güncellemenin tarihi de henüz belli değil. Diğer platformlarda Rocket League oynayan arkadaşlarınız ile grup kuramasanız da özel maçlarda birbirinize karşı oynamanız mümkün olacak.

Sony geçtiğimiz Eylül ayında ısrarlara dayanamayarak kurallarını değiştirmiş ve çapraz platform oyunlara izin vermişti. Bu düzenlemenin ilk temsilcisi olan Fortnite, 3 büyük konsol ve PC üzerinde oynanabilir hale gelmişti. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum