Rockstar’dan Ayrılan Leslie Benzies’in Yeni Oyunu MindsEye, İddialı Geliyor

Oyun içinde oyun :)

İskoçya merkezli bağımsız oyun stüdyosu Build A Rocket Boy, geçtiğimiz yıl Gamescom’da “EVERYWHERE” adlı “çoklu dünya oyun sistemi”ni duyurmuşlardı. Bu sistemin, nasıl bir tecrübe sunacağını merakla bekliyoruz.

Bu sistem; “istediğiniz kişi olabileceğiniz ve kendi yolunuzu oluşturabileceğiniz sonsuz olasılıklar dünyası sunan yeni bir platform” olarak tanımlanırken, uçsuz bucaksız açık dünyasında pek çok şey yapabileceğimiz, portallarla da yeni dünyalara yol alabileceğimiz söyleniyor.

Konuya EVERYWHERE ile girdik girmesine ama, tek merak ettiğimiz bu oyun / platform değil. Leslie Benzies yönetiminde geliştirilen MindsEye da kısa bir fragmanla çıktı karşımıza ve aklımızdaki sorulara yenilerini eklemeyi başardı:

MindsEye; yapımcılarının tanımıyla “fütüristik şirketler, komplo teorileri ve uğursuz yeni teknolojiler dünyasında geçen hikâye odaklı bir aksiyon-macera oyunu”. Leslie Benzies, Rockstar North’a başkanlık yapmış bir isim. Dolayısıyla tecrübesi konusunda hiç şüphe yok. Yeni oyunu da sağlam geliyor diyebiliriz herhalde, öyle değil mi?

Hem MindsEye hem de EVERYWHERE, AAA yapımlar olarak adlandırılıyor. EVERYWHERE, bu yıl içerisinde çıkış yapacak. İlk olarak PC’ye, sonrasında da diğer platformlara gelecek. Bakalım bu ikili bizlere nasıl bir deneyim sunacak. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum