Rocksteady Yeni Oyununu Duyurmaya Hazırlanıyor

Acaba nedir nedir?

Rocksteady’yi ketumluğu için tebrik mi etsem, yoksa şu oyunu artık duyursalar da böyle dedikodularla ve bilgi kırıntılarıyla uğraşmaktan kurtulsak mı desem bilemiyorum. Son yıllarda iyice cılkı çıkan “her şeyi önceden göster” modasına uymamaları güzel. Böylece heyecanlanacak, merak edecek bir şeylerimiz oluyor. Öte yandan bazen iş öyle uzuyor ki bıkkınlık vermeye başlıyor.

Neden mi bahsediyorum? Rocksteady Studios’un yeni geliştirdiği, Superman olduğu iddia edilen ama yalanlanan, Justice League olduğu rivayet edilen ama gerisi gelmeyen, Batman: Baykuşlar Divanı’yla ilgili olduğu söylenen ama muhtemelen WB Montreal ile karıştırılan… ama, ama, ama… Anladınız siz onu. İddiaların ve dedikoduların arkası kesilmeyen Rocksteady oyunu.

> Söylenti - Batman: Arkham Crisis Geliştirilme Aşamasında
> Yeni Batman Oyunu GDC 2019’da Duyurulabilir

Neyse ki görünüşe göre bu sancılı bekleyiş sona ermek üzere. Çünkü Rocksteady kısa süre önce bir iş ilanı verdi. Ve aradıkları üç kişi de “oyun duyurusu” yapmakla alakalı. Aranılan pozisyonlar için istenilen özelliklerin arasında afiş hazırlama, fragman yapma, ekran görüntüsü düzenleme, yapım aşaması videoları çekme ve oynanış videoları hazırlama gibi şeyler var. Yani her şey yeni oyunun duyurusuna işaret ediyor. Hazırlanacak videoların “AAA kalitesinde ve 3D” olduğu da detaylarda yer alıyor.

Peki ne zaman? Bilmiyoruz. Hangi oyun? E onu da bilmiyoruz. Bir tahmin isterseniz 18 Mart’taki Game Developers Conference olabilir derim. Ya da en kötü ihtimalle 11 Haziran’daki E3 2019. Umarız bu kadar beklediğimize ve konuştuğumuza değer.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum