Rod Fergusson, Diablo Dizisine Sıcak Bakıyor

Henüz resmileşmiş bir şey yok

Son dönemlerde oyun uyarlaması dizi ve filmler epey dikkat çekiyor. Netflix'in Witcher uyarlaması ile iyiden iyiye hız kazanan bu projelerin en son üyesi Fallout oldu. Bildiğiniz gibi bu tip işler iyi çıktıklarında, oyunların da ivme kazanmasını sağlıyor. Peki ama oyun dünyasının en köklü serilerinden olan Diablo, bu dünyaya giriş yapacak mı?

Blizzard'ın Diablo kanadının en tepesindeki isim olan Rod Fergusson, bu konuda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Windows Central ekibinin yönelttiği soruya cevap veren Fergusson, bu işe oldukça sıcak baktığını şu sözlerle ifade ediyor:

"Bence bir dizi projesi kesinlikle mantıklı olur. Diablo'nun en sevdiğim yönlerinden biri oldukça tanıdık olan teması. İyi ve kötünün savaşından, Burning Hells ve High Heavens'ın rekabetinden bahsediyorum. Bence bu dijital medyaya rahatça taşınabilecek bir fikir. Keşke bugün sizler için böyle bir sürprizim olsa ama maalesef yok. Fakat genel anlamda Diablo temalı bir dizi/film projesinin olumlu sonuçları olacağına inanıyorum."

Fergusson, kendisinin de bu tarz projelere yakınlık hissettiğini ifade ediyor. Hatta yönetici, Cyberpunk: Edgerunners'ı izlemesinin ardından oyuna geri döndüğünü de sözlerine eklemiş.

Siz ne dersiniz? Şöyle şahane bir Diablo projesi hoş olmaz mı?

YORUMLAR
Wolflex
23 Nisan 2024 16:58

Baktılar dizisi yapılan oyun satışları artıyor ilgisi artıyor hop bizde dizi yaptıralım.

Parolamı Unuttum