Rogue One'dan Darth Vader'lı Fragman

Nihayet gözüktü!

Heyecanla beklenen yeni Star Wars filmil Rogue One'dan upuzun bir fragman geleceği günlerdir konuşuluyordu. Hatta içinde uzun zamandır görmediğimiz bir karakterin yer alacağı sızdırılmıştı.

Doğal olarak hepimizin aklına Darth Vader geldi. Fragmanı izlerken Darth Vader beklemekten neler olup bittiğine dikkat edemedim. Ve kara pelerinine kurban olduğum nihayet fragmanın sonunda gözüktü. Peki Darth Vader'ın filmdeki rolü ne olacak? Şu an Disney'in yeniden şekillendirdiği Star Wars evreninde tam olarak ne yaptığını bilmiyoruz. Force Unleashed oyunundan bildiğimiz kadarı ile Death Star yapılırken kendisi gizli şekilde bir öğrenci yetiştiriyordu (Starkiller). Fakat her hikayenin yeniden yazıldığı evrende Force Unleashed'de olanlar geçerli değil artık. Rogue One'da muhtemelen kaçırılan planların peşinden gidecek ve bu sonu A New Hope filmine kadar uzanan bir görev olacak. Onun da nasıl sonuçlandığını biliyoruz.

Kendisinin filmde çok fazla gözükeceğini düşünmüyorum fakat 10 saniye olsun bizim olsun. Darth Vader sonuçta, varlığı yeter!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum