Röportaj - FUT Esports VALORANT Takımı Oyuncusu Ata ‘’ATA KAPTAN’’ Tan İle Konuştuk

VALORANT Champions Tour 2024: EMEA başlıyor

Geçtiğimiz sene VCT 2023: EMEA League 3.’lüğü ve ardından VCT 2023: Masters, VALORANT Champions 2023’de de ülkemizi ve Avrupa’yı başarıyla temsil eden FUT Esports son olarak da Convergence 2023 şampiyonluğunu kazandı.

FUT Esports Valorant Takımı’nın en değerli oyuncularından ATA KAPTAN ile VCT 2024: EMEA Kickoff öncesi önümüzdeki süreçler ve oyuna yeni gelen harita, silah hakkında konuşma fırsatı yakaladık.

Soru: Yeni sezon hazırlıklarınız nasıl geçti? Bu sezon bizi nasıl bir FUT Esports bekliyor?

ATA KAPTAN: Yeni sezon hazırlıklarımız iyi geçti. VCT 2024: EMEA Kickoff öncesi Convergence 2023 turnuvası şampiyonluğu ile birlikte güzel motivasyon kazandık. Bu sezon sizleri iyi bir FUT Esports bekliyor.

Yeni Harita Sunset Hakkında görüşlerin neler ve profesyonel arenaya nasıl yansıyacağını düşünüyorsun?

Sunset, genel olarak Ascent'e benzeyen türden default bir harita. Bence bu sezon çoğu takım bu haritayı oynamayı tercih edecek.

Yeni Silah Outlaw Hakkında görüşlerin neler ve profesyonel arenaya nasıl yansıyacağını düşünüyorsun?

Yarım zırh metasını bitiren bir silah oldu. Artık insanların eco yaptıkları roundlarda classic ile oynaması gerekecek. (GÜLDÜ)

VALORANT Türkiye Birlik Liginde mücadele eden takımlardan favori takımın hangisi ve favori oyuncun kim?

Ligdeki favori takımım HOWL Espor, favori oyuncum ise eski takım arkadaşım mojj

Hangi Türk oyuncuyu kendine en büyük rakip olarak görüyorsun?

Hiçbir Türk oyuncuyu şuan kendime rakip olarak görmüyorum. Tek rakibim yabancı oyuncular.

VCT 2024: EMEA Kickoff turnuvasında yer alacak Ascension 2023 turnuvasından gelen Gentle Mates sence partner takımlara ayak uydurabilecek mi?

Gentle Mates güçlü bir takım. Partner takımlara çok hızlı adapte olabileceklerini düşünüyorum.

VCT 2024: EMEA Kickoff turnuvasında sizin mücadele edeceğiniz grup olan A grubu dışında B ve C gruplarında hangi takımları favori olarak görüyorsun?

B grubunda Team Liquid, C grubunda ise Fnatic.

Bu sene VCT 2024: Masters turnuvaları Madrid ve Shangai şehirlerinde düzenlenecek buralarda düzenlenecek olması hakkında düşüncelerin neler?

Güzel yerler başarılı olarak ikisini de gidip görmek istiyorum.

Cevaplarınız için teşekkür ederiz.

VALORANT Champions Tour 2024: EMEA, bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Turnuvanın Türkiye saatiyle saat 19:00'da yapılacak olan açılış karşılaşmasında A Grubundaki ekibimiz FUT Esports, Team Heretics ile mücadele edecek. B Grubundaki ekibimiz BBL Esports ise yarın saat 16:00'da ilk maçını Natus Vincere ile oynayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum