Rosario Dawson, Punisher'ın Geri Döneceğini Ağzından Kaçırdı

Disney usulü Punisher gerçekten tuhaf olacak

Marvel Sinematik Evreni adeta bir girdap gibi etraftaki tüm Marvel içeriklerini kendine doğru çekmeyi çok iyi yapıyor. Tabii bu girdap epey seçici geçirgen çünkü Sony'nin yaptığı Spider-Man'siz Spider-Man Evreni şartlar ne olursa olsun MCU'nun yakınından bile geçemiyor. Spider-Man: No Way Home'un sonunda Venom'un parodi sahnesi de bu konuda yapılmış en iyi şakaydı. Ancak söz konusu başarılı işler olucna MCU'da akan sular duruyor, Netflix işi Marvel dizileri yeni evlerine taşındıktan sonra yeni senaryolarıyla da tanışmayı bekliyor.

San Diego Comic-Con sırasında duyurulan Daredevil dizisinden sonra 2. favori dizi olan Punisher için de ufukta yeni bir dizi var gibi gözüküyor. Netflix'in Marvel Evreni içerisinde Claire Temple'ı canlandıran Rosario Dawson, Chiaco Comic Expo'da verdiği demeçte "Bunu duyurduklarını duymadım ama dün öğrendiğime göre Punisher yeniden yapılıyor. Ben de bu konuda ikinci şansım gibi hissediyorum çünkü rol almadığım tek dizi Punisher'dı. Ayrıca Jon Bernthal'i çok seviyorum. Bunu kollektif bir şekilde yapalım." diyerek büyük sürprizi ağzından kaçırmış.

Tabii Dawson'ın bu haberi nereden duyduğunu tam olarak bilemiyoruz ama daha önce Marvel projelerinde rol almış birisi muhtemelen birinci ağızdan böyle bir şey öğrenmiştir. Henüz Disney ya da Marvel cephesinden Punisher ile ilgili bir açıklama gelmedi ama yakında kokusu ortaya çıkar. Daredevil üstü Punisher'ın da MCU'ya girmesi, Sokak Seviyesi Kahraman Severler Derneği olarak bizi de epey mutlu edecektir. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum