Russo Kardeşler, Halen Marvel İle Görüşüyormuş

MCU'da mutlu sona yer yok!

Geçtiğimiz yıla her anlamda damga vuran Avengers: Endgame filmiyle birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin çok büyük bir bölümü sona ermiş ve yaprak dökümü başlamıştı. Film her alanda gişe rekorlarını alt üst ederken yönetmen kardeşler Joe ve Anthony Russo artık Marvel Stüdyoları ile işlerinin bittiğini açıklamıştı. Ancak bu ayrılık tam anlamıyla gerçekleşmemiş. Büyük patron Kevin Feige'in kardeşleri bırakmaya pek niyeti yok. 

"Kevin Feige ve başkan yardımcısı Lou D'Espoosito ile Marvel hakkında sürekli konuşuyoruz. Victoria Alonso'yu da buna dahil edersek bu insanların hepsi bizim arkadaşımız. Onlarla mesajlaşıyoruz, herkesin neler yaptığına bakıyoruz. Lou ile düzenli bir şekilde her ay akşam yemeğinde buluşuyoruz ve bazı görüşmeler yapıyoruz. Eğer bizim için doğru proje gelirse ve yeniden takım toparlanırsa tekrardan bu işe atlarız." diyen Joe Russo geçmiş dönemde yapılan açıklamaların aksine yeniden MCU'ya dönmeye oldukça sıcak baktıklarını belirtti. 

MCU günlerinde oldukça popüler olan ikili için aradan geçen bir yıllık süreç farklı geçmiş olabilir. Belki de Russo Kardeşler, MCU ile yakaladıkları ilgiyi özlemişlerdir? Ancak kendilerinin bıraktığı MCU artık çok başka bir noktaya geldi ve bu yeniden bir araya gelme istenildiği gibi olmayabilir. 

YORUMLAR
oe93
24 Nisan 2020 23:25

Bence de Russolar artık işin dışında kalmalı zaten tanınan serbestliğin ölçüsünü Kevin Feige belirliyor, muhtemelen o da bir üst makamla görüşüp buna karar veriyordur. Infinity Saga'nın baştan sona %100 planlandığı gibi gittiğini düşünmüyorum ben bir noktada yönetmenler solo filmlere kendi yorumlarını kattılar (ki bence filmlere en çok değer katan bu oldu, az da olsa karbon kopya işler dışında filmler görebildik) lakin işin son döneminde Russolar ve Feige neye karar verdiyse o oldu, ne Waititi'nin ne de başka bir yönetmenin gerçekleştirdiği karakter gelişimlerinin etkisi olmadı

ocelot1789
24 Nisan 2020 23:17

Avenger en çok hasılat eden film ismi olsa da MCU içinde Russo'lar karakterleri kötü kullanıyor, diğer solo yönetmenlere pek dikkate almıyorlar gibi. Aslında Infinity War'daki Thor >>>> Rangarok fakat sonuçta solo filmi yapan Waititi bir şey yapmıştı ve onu mahvetti Russo'lar. Yani bunları başında bir adam var ve bunları bir araya getirip planlama da yapmıyor sanırım. Infinity Saga'nın ilerleyiş şemasına göre herhangi bir yönetmek (ki disney hiç serbestlik tanıyormuş gibi gelmedi bu konuda) iş yapabilirmiş gibi geliyor. Russo'lar Winter Soldier ile iyi iş çıkardılar fakat... Bence bırakmaları yararlarına olur, belki Avengers filmleri veya toplu filmler dışında kalabilirler.

Parolamı Unuttum