Russo Kardeşler, MCU'ya Geri Dönme Şartlarını Açıkladı

Ayrıldıkları için pişmanlar sanki?

Avengers: Endgame ile birlikte MCU'da koskocaman bir devrin sonuna geldik, yeni neslin başlangıcına tanık olduk. Her değişim beraberinde bazı vedaları ve zorlukları geçirir, Marvel Sinematik Evreni'de bu fedakarlıkları Endgame'de yapmış gibi gözüküyordu. Russo Kardeşler, MCU'dan ayrıldıklarını açıklamıştı.

Joe ve Anthony Russo kendi ağızlarından daha fazla Marvel filmi çekmeyeceklerini belirtmişlerdi. Fakat gelen son gelişmeler iki kardeşi yeniden MCU'da göreceğimizi işaret ediyor olabilir. Russo Kardeşler'in son açıklaması MCU'ya bir geri dönüş sinyali niteliğinde, daha Endgame vizyondan kalkmamışken böyle bir açıklama oldukça ilginç. MCU'ya dönüşleriyle ilgili konuşan Joe Russo, Fantastik Dörtlü'nün evrene katılmasından oldukça büyük bir heyecan duyduğunu belirtti. 

"Aslında olay tamamen bizi etkileyecek, ilham verecek doğru hikayeyi bulmakta yatıyor. Bizi her sabah yataktan kaldıran olay da tam olarak bu. Ben şahsen Fantastik Dörtlü üyesi Ben Grimm'i çok seviyorum, öte yandan Doctor Doom her zaman benim favori kötü adamlarımdan birisi olmuştur." diyen Joe Russo, geri dönüşleri için Fantastik Dörtlü'nün evrene katılacak olmasının kilit rol oynadığını belirtti. Russo Kardeşlerin yönettiği son MCU filmi Avengers: Endgame gişede büyük başarılaral imza atmaya devam ediyor. Film an itibariyle Avatar'ın hemen arkasında en çok gişe yapan filmler listesinde ikinci sırada yer alıyor. Muhtemelen vizyondan kalktığı zaman rekoru kırıp ilk sıraya yerleşecek. Yani Disney de bu geri dönüşe sıcak bakacaktır. 

Bakalım önümüzdeki yıllarda X-Men ve Fantastik Dörtlü de MCU'ya girince karşımıza nasıl bir sinematik evren çıkacak? Bu evrende Russolar yer alırsa yine Avengers filmlerini mi yönetecekler yoksa Joe Russo'nun da istediği gibi iyi işlenmiş bir Fantastik Dörtlü filmiyle mi karşımıza çıkacaklar? Bence uzun vadede bir Avengers vs X-Men filmi izleriz, Joe ve Anthony Russo da bu filmin yönetmen koltuğunda otururlar. O zamana kadar Russolar için ara vakti gelmiş gibi gözüküyor.

YORUMLAR
masterlee_1970
13 Mayıs 2019 12:58

Avengers: Endgame dün seyrettim ve bende çok büyük hayalkırıklığı yaşattı. Son savaştaki aksiyon haricinde çok klişe ve kurgu kısmında büyük mantıksızlıkların olduğu bir filmdi. Herkesin seyrettiğini varsayarak (SPOİLER) Kaptan Amerikanın Thor un çekicini kullanması ve kalkanını zenci kuşa vermesi beni benden etti, Bir de Hulk nerdeydi bilen beri gelsin :D

Mehmet
13 Mayıs 2019 00:54

Aga daha ne çekeceksiniz? bazı şeyleri de tadında bırakın

WewWew
13 Mayıs 2019 00:19

Emin olun gelseler de gelmeseler de bir şey değişmeyecek ki. Başka biri yönetse de aynı film çıkacaktır ortaya. Kendine has bir tarzları falan yok sonuçta.

DanteXE
12 Mayıs 2019 15:12

Adamlar zaten net gittik demedi ki hiçbir zaman? Ara veriyoruz, hoşumuza giden bir şey çıkarsa tabii ki geri döneriz ama bi 5 yıl yokuz dediler en başında zaten.

matolimehmet
12 Mayıs 2019 13:19

Fantastik Dörtlü Marvel evreninde Iron Man ile beraber en sevdiklerimden biri. Ben de heyecanlandım umarım kaliteli bir Fantastic Four filmi görürüz

Parolamı Unuttum