Russo Kardeşler, Netflix İçin Yeni Bir Film Yapıyor

Chris Evans ile yeniden bir aradalar

Netflix'in bir yayın servisi için olağanüstü bütçeler ayırıp yaptığı The Old Guard veya Extraction gibi filmler belki de sinema sektörünün gelecekteki değişiminin ilk sinyallerini veriyor. Özellikle bu salgın döneminde kıymeti iyice anlaşılan yayın servisleri büyük bütçeli filmler de yapmaya devam ederse sinemada göreceğimiz film sayısında ciddi bir azalma yaşanabilir. Artık herkes için bir cazibe merkezi olmaya başlayan Netflix'in sıradaki filmi ise yine parmak ısırtan cinsten. Joe ve Anthony Russo'nun yönetmenliğini yapacağı The Gray Man filminin hazırlıkları başladı.

İşin içinde Russolar olunca daha önce  MCU'da rol almış birinin de kadroda olması kaçınılmaz. Chris Hemsworth'ün ardından bu yeni Netflix filminde Chris Evans'ı başrolde göreceğiz. Evans'ın partneri ise Ryan Gosling olacak. Deadline'ın haberine göre  Netflix'in bu filme ayırdığı bütçe 200 milyon dolar civarında. Mark Greaney'in aynı isimli kitabından uyarlanacak olan filmin hikayesi daha önce Avengers: Endgame'de de Russolar ile çalışmış olan Christopher Markus ve Stephen McFeely ile birlikte Joe Russo tarafından revize edilecek.

"Film iki harika aktörün iki farklı tip CIA ajanını canlandırmasıyla ortaya çıkan durumu konu alacak. Captain America: Winter Soldier filminde yaptıklarımızı seven insanların bu filme kendini daha yakın hissedeceğini düşünüyorum, yaptığımız şey o filmi daha gerçek bir dünyaya uyarlamak. Bu filmin bize ifade ettiği bu." diyen Anthony Russo, benim gibi pek çok Winter Soldier hayranını şimdiden kazandı. Ryan Gosling'in eski bir CIA ajanı ve serbest bir kiralık katil Court Gentry'i canlandıracağı filmle ilgili bir diğer amaç da Gosling'in aynı karakteri devam filmlerinde de canlandırarak bir seri yapılması. The Gray Man'in çekimleri 2021 yılının Ocak ayında başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum