Ryan Reynolds, Deadpool 3'ün Yolda Olduğunu Duyurdu!

Deadpool bitti demeden, bitmez!

Disney-Fox anlaşmasının resmiyete dökülmesine 6 ay kaldı. Yani en azından Kevin Feige böyle diyor. Fakat bu anlaşmanın ardından neler olacağı hakkında elimizde çok az bilgi var. Disney CEO'su Bob Iger'in koyu bir Deadpool hayranı olduğunu biliyoruz. Aslında onun hayranı olduğu şey gişe rakamları. Deadpool'un da gişe sayısı iyi olunca, "Deadpool'u devam ettirmeyi düşünüyoruz." açıklaması gecikmemişti sayın Iger'den.

Daha önce gelen açıklamalarda Gambit, Doctor Doom ve X-Force projelerinin iptal edildiği belirtilmiş, Deadpool için açık kapı bırakılmıştı. Serinin yıldızı Ryan Reynolds, yeni filmlerle ilgili konuşmuş. Çin'de Deadpool 2'nin 13+ yaş hali olan Once Upon A Deadpool tanıtımı için bulunan Reynolds, "Takımımız Deadpool 3 için çalışıyor. Fakat üçüncü aşama için oldukça farklı bir yol izleyeceğiz." diyen Reynolds acaba bir X-Force sinyali mi verdi diye düşünmüyor değilim. Daha önceki açıklamalarında Deadpool için yeni bir solo film olmasının daha mantıklı olduğunu savunan Reynolds, olası bir X-Force ve X-Men filminin Deadpool'un atmosferini bozacağını belirtmişti. Zira Deadpool tek iken, bazı sınırları aşması çok daha kolay oluyor. Ya da Colossus gibi bazı X-Men karakterleriyle komik anlar yaşatabiliyor. Zaten Deadpool'un en büyük olayı 4. duvarı aşabilmesi ve harika şakalar yapabilmesi.

Bakalım Fox'un elinde tuttuğu haklar Disney'e geçince X-Men, X-Force ve Deadpool'un akıbeti nasıl olacak? Muhtemelen Iger'in de dediği gibi Deadpool devam edecek. Fakat bu devam süreci +18 olur mu bilemiyorum zira Disney'in pek +18 filmlerle işi olmuyor. R Rated olmayan bir Deadpool filmi de ne kadar tatmin edici olur, soru işareti...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum