Ryan Reynolds ve Michael Bay'i Buluşturan Netflix Filmi

Enteresan bir ortaklık

Daha Deadpool 2 yeni vizyona girmişken beklenmedik bir gelişme yaşandı. Ryan Reynolds ve Deadpool'un senaristlerinin Michael Bay ile birlikte yeni bir Netflix filmi için kolları sıvadığı ortaya çıktı. Bu projenin adı ise Six Underground olacak.

Bildiğiniz gibi Netflix son yıllarda iddialı yapımlarla karşımıza çıkıyor. Başlangıçta dizileriyle öne çıksa da, benzer bir başarıyı filmlerde de yakalamak istiyor. Çok izlenen, büyük ilgi gören bir iş yapma konusundaki ilk ciddi denemeleri ise Will Smith'in rol aldığı Bright olmuştu. Netflix bu alandaki çalışmalarına Michael Bay ile devam etme kararı aldı. Bu projenin senaryosunu ise Deadpool filmleriyle takdir toplayan Rhett Reese ve Paul Wernick kaleme alacak. Başrolde ise Ryan Reynolds'ı göreceğiz.

Six Underground'un hikayesi de oldukça enteresan. Filmin ana kahramanları olarak altı milyarderi göreceğiz. Bu karakterler tüm dünyayı öldüklerine inandıracak. Ardından bir araya gelip kötülerin peşine düşecekler. Fakat onların böyle bir maceraya neden giriştiğini henüz bilmiyoruz.

Beklenmedik ortaklıkların projesi olacak gibi görünen Six Underground'un çekimlerinin bu yaz başlaması bekleniyor. Her şey yolunda giderse filmi 2019 yılı içinde Netflix'te göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum