Ryan Reynolds'dan Rüya Gibi Bir Deadpool 3 Duyurusu Geldi!

Wolverine...

Marvel Sinematik Evreni durdurulamaz Juggernaut gibi büyümeye devam ediyor. Fox anlaşmasından sonra Fantastik Dörtlü duyuruldu, X-Men'in boynu halen bükük kaldı ama mutantlar aldına Ryan Reynolds ve Deadpool'un evrene dahil olacağı resmen açıklanmıştı. Deadpool 3'ten yeni haberleri de yine Ryan Reynolds verdi. Hem de ne haberler sevgili Oyungezerler! Bir anda gecem şenlendi, yarın uyanmaya yeni bir sebebim oldu. Görünüşe göre Deadpool 3 ile birlikte Wolverine de evrene dahil olacak hem de HUGH JACKMAN'ın geri dönüşüyle birlikte!

Ryan Reynolds'ın sosyal medya hesaplarından paylaştığı aşırı eğlenceli video ilk 45 saniyesinde sadece komikti. Ancak 45 saniyede arka plandan geçen Hugh Jackman detayı ve Reynolds'ın "Hey Hugh, bir kez daha Wolverine oynamak ister misin?" sorusu bir anda koltuktan dikelmeye neden oldu. Jackman'ın "Evet, tabii Ryan" cevabı ise koltuktan zıplamak suretiyle sevinç gösterilerine neden oldu. Bu olaylarda herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Filmin vizyon tarihi de açıklandı.

"Coming Hughin" yazısının ardından Deadpool 3 ve WOLVERINE'e kavuşma tarihimizi de öğrendik. 6 Eylül 2024'de muhteşem bir geri dönüş hikayesi bizleri bekliyor. Logodaki üç pençe detayına da ayrıca bayıldım. Daha önce minik bir rol için Doctor Strange 2'de Patrick Stewart'ın Professor X'ini görmüştük ama sanırım Deadpool 3'te Wolverine'in epey daha fazla rolü olacak. Yeni yeni detaylar için gün saymaya başladım. 

YORUMLAR
yrgn
28 Eylül 2022 18:57

Tanıtım efsane olmuş, film de güzel olursa daha ne olsun.

Parolamı Unuttum