Saber Interactive, Açıklanan 3 Oyunu Da Geliştirmeyi Sürdürüyor

Satın alım haberleri kafaları karıştırmasın

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Embracer'ın Saber Interactive'i sattığına dair haberleri sizlerle paylaşmıştık. Bir süredir gerçekleşmekte olan bu durumun kafaları karıştırması üzerine, geliştiriciden yeni bir açıklama geldi. Saber Interactive COO'su Tim Willits, şahsi Twitter hesabından şu ifadeleri paylaştı:

"Saber'ın, Embracer'dan ayrılmasının ardından gelecek projelerimiz hakkında çok fazla soru aldım. Warhammer 40,000: Space Marine 2, John Carpenter’dan Toxic Commando ve Jurassic Park: Survival'ın da aralarında bulunduğu oyunlarımızı geliştirmeye devam ettiğimizi doğrulamak isterim."

I have received a lot of questions concerning the status of some of our previously announced projects now that Saber has separated from Embracer. I'm happy to confirm we're still working on a number of titles, including Warhammer 40,000: Space Marine 2, John Carpenter's Toxic… pic.twitter.com/s063LxKz0X

— Tim Willits (@TimWillits) March 14, 2024

Özellikle adı geçen oyunların akıbeti çok merak edilmişti. Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin çıkış tarihi, erteleme kararları ile Eylül ayına kadar itildi. Oyunun 9 Eylül'de çıkış yapması bekleniyor. John Carpenter imzalı Toxic Commando ise Saber'ın World War Z'de kullandığı "Swarm Engine" motorunu kullanacak. Bu oyunun da 2024'te çıkış yapmasını bekliyoruz.

Spielberg'ün dinozor dolu evreninde geçecek Jurassic Park: Survival hakkında ise şimdilik elimizde çok fazla bilgi yok. 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum