Saber ve Focus'tan Açıklama Geldi: "Sızıntılar Hepimizi Çok Üzdü"

Bu adamları niye üzüyorsunuz kardeşim?

Hatırlarsanız dün sizlerle Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin erken versiyonlarının internete sızdığını paylaşmıştık. Bu erken versiyon bir şekilde torrent sitelerine düşmüştü. Bu versiyon henüz oyunun nihai halini temsil etmiyor olsa da sona kadar oynanabiliyordu. 

Geliştirici Saber Interactive ve Focus Entertainment, konu hakkındaki sessizliğini bozarak ortak bir açıklama yayınladı. Sızıntının ekibi oldukça negatif etkilediğini ifade eden stüdyolar, oyunculardan gelen destek mesajları için müteşekkir olduklarını da ifade ediyor.

"Hayallerinizdeki oyunu hayata geçirebilmek için yıllardır tutkuyla ve yoğun bir çalışmayla Warhammer 40,000: Space Marine 2'yi geliştiriyoruz. Sizin için hazırladığımız sürprizlerin bir kısmının ortaya saçılması hepimizin moralini bozuyor."

Açıklamada, sızdırılan oyunun oldukça eski bir build'e ait olduğu belirtilmiş. Hatta oyun resmen çıkış yaptığında, sızdırılan versiyon 1. yaşına girmiş olacak.

Saber ve Focus, oyunculardan bu versiyonu oynamamalarını ve sızıntılara dikkat etmeleri gerektiğini söylemiş. Oyunun nihai halini, 9 Eylül'de deneyim edebileceğiz.

YORUMLAR
mokanalpa
18 Temmuz 2024 11:30

Vallaha zamlarla firmalar bizi çok üzüyor ama.Burda alta sakın birisi eflasyon felan yazmasın o ayrı haksız kar elede etmek ayrı.

Atlas Estrella
17 Temmuz 2024 18:19

Öhhö öhhö... Şimdi söyleyeceklerim birilerini gıcık edebilir. Bu Focus zamanında, ben Plague Tale'i Türkçeye çevirmek için yanıp tutuşurken, bana olumsuz bir yanıt verme zahmetine bile katlanamayan Focus değil mi?  O zamanlar beddua etmiştim arkalarından. Demek bedduam tutmuş. Beter olsunlar! Bir daha benim bedduamı almayın ha, ona göre!

Parolamı Unuttum