Sam Fisher, Rainbow Six Siege Evrenine Katılıyor

Beklenen haber geldi

Hepimiz her sene yeni Splinter Cell oyununun duyurulmasını bekliyoruz. Fakat Ubisoft bizleri daha da “kırmak” için oyunu tanıtmak yerine, Sam Fisher’ı halihazırda piyasada olan oyunlarının içerisine eklemeye devam ediyor. Daha önce Ghost Recon: Wildlands’de ortaya çıkan Fisher, yeni güncelleme ile birlikte Rainbow Six Siege’e de konuk olacak.

Yayınlanan yeni fragmanda karşımıza çıkan Fisher, Shadow Legacy adı verilen yeni operasyon ile oyuna dahil olacak. “Zero” kod adı ile anılacak Fisher, R6 operatörlerinin arasına katılabilir. Uzun süredir pek çok iddiada ortaya çıkan Sam Fisher’ın detaylarını 16 Ağustos’ta öğrenme fırsatımız olacak.

Dürüst olmak gerekirse Sam Fisher’ın R6 evrenine katılması için heyecanlıyız. Rainbow Six Siege’in kurulu olduğu dünyaya, tabiri caizse “cuk” diye oturan Fisher, ikonik ekipmanları ile şahane bir operatör olabilir.

Fakat ortaya atılan iddialar şimdilik tam tersini gösteriyor. Daha önce veri madencilerinin keşfettiği bilgilerde Splinter Cell evreninden bir karakterin oyuna ekleneceği fakat bunun Fisher olmayacağı belirtilmişti. Kod adı “Scout” olan bu karakter, duvarları delerek arkasını görmesini sağlayan bir ekipmana sahipti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum