Extraction'ın Yönetmeni, The Mandalorian'ın Aksiyon Sahnelerine Yardım Edecek

Aksiyon sahneleri daha da kaliteli hale geliyor

Disney+'nın ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizisi The Mandalorian'ın yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Sadece hikaye olarak değil her anlamda ilk sezonun üstüne çıkmak isteyen Jon Favreau ve ekibi, hem kamera önü hem de kamera arkası ekibini genişletmeye devam ediyor. Dizinin kadrosuna son katılan isim ise son olarak Netflix'in Extraction filmini de yönetmiş olan Sam Hargrave oldu. 

Mandalorian'ın yeni sezonunda doğrudan birinci yönetmen olarak görev almayacak olan Hargrave'in iş tanımı biraz değişik. Yönetmenin kendi açıklamasına göre "biraz daha perspektif katmak" için görevlendirilen Hargrave'in alametifarikasını özellikle aksiyon sahnelerinde epey hissedeceğiz. Bunun dışında dizinin genelinde çok büyük bir role sahip olmayacak.

Collider'a verdiği röportajda Favreau'nun kendisini henüz Extraction'ın düzenlenme aşamasında istediğini belirten Hargrave, "İşin ilginç tarafı neredeyse tamamen eski usül bir film yapımcılığına geri dönüş yapıyoruz. Ortada çok fazla maket var ve bunlar ' hadi yapalım' diye ortaya çıkan şeyler değil, neyin nerede olacağı açık ve net bir şekilde belli. Eski yöntem filmcilikte çok daha fazla maket gerekiyordu, birden mavi ekranın önüne atlayıp her şeyi orada halletmiyordunuz." diyen Sam Hargrave de yeni sezon için epey heyecanlı. 

Sam Hargrave ayrıca "The Child" olarak da bilinen Bebek Yoda'nın gerçek ismini bildiğini ancak bunun bir sır olduğunu ve söyleyemeyeceğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde dizinin yayıın tarihini açıklayan Jon Favreau ise planlarında bir değişiklik olmadığını ve yeni sezonun öngörüldüğü şekilde Ekim ayında yayınlanmaya başlanacağını belirmişti. Şimdi önümüzde yaklaşık dört aylık bir süreç kaldı ve sonrasında Bebek Yoda ile Mando'nun maceralarına yeniden tanıklık edeceğiz.
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum