The Mandalorian 2. Sezonunda Boba Fett'i Göreceğiz!

Mandalorian kimdir? Kime denir?

Disney, Star Wars'ı aldığından beri hayranlarla arası hiç düzelmedi. 2015 yılında başlayan süreçten bu yana hayranları tatmin eden iki şey var Clone Wars'ın son sezonu ve The Mandalorian. Clone Wars dizisinin finali çok sayıda hayranı mutlu etmişken bir güzel haber de The Mandalorian'dan geldi. Star Wars Evreni'nin en popüler karakterlerinden birisi olan Boba Fett'in dizinin ikinci sezonunda yer alacağı neredeyse kesin gibi.

Dizide Boba Fett'i canlandıracak isim ise heyecanı ikiye katlamış durumda. Attack of the Clones filminde Boba Fett'in babası Jango Fett'i de canlandıran Temeura Morrison dizide Bobba Fett'i canlandıracak. The Hollywood Reporter'ın haberine göre dizide yer alacak Boba'nın Return of the Jedi sırasında düştüğü Sarlacc Çukurundan nasıl kurtulacağı da yer alabilir. Her anlamda hikayesi merak edilen Boba'nın diziye katacağı çok fazla şey var gibi gözüküyor. Hele bir de Mandalorian vs Boba Fett şeklinde bir kelle avcısı dövüşü izlersek mükemmel olacak. 

İkinci sezonda başrol olmayacak olan Morrison, belki de bundan sonraki Star Wars işlerinde Boba Fett'i canlandıracak aktör olarak karşımıza çıkabilir. Hatta çok sayıda hayran tarafından istenilen Boba Fett filminde bile yer alabilir. Disney, karakteri tekrar ortaya çıkartıyorsa gelecek için planları da vardır. Bakalım çok uzun bir aradan sonra Star Wars'a dönen Boba Fett bütün bu beklentileri karşılayabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum