Samsung, Telefonlarda Ray Tracing Dönemini Başlattı

Masaüstü bilgisayardan güçlü telefonlar

Teknoloji devi Samsung, üç yıl aradan sonra ilk kez fiziksel olarak düzenlediği ‘Unpacked 2023’ etkinliğiyle geleceğin heyecan verici inovasyonlarını duyurdu.

Tanıtılan ürünler arasında yeni Galaxy S23 Serisi yer alırken Samsung, ilham verici sürdürülebilirlik vizyonunu da paylaştı. S23 serisinin en dikkat çekici üyesi S23 Ultra, ray tracing desteğiyle telefonda oyun oynamanın keyfini bir üst seviyeye çıkarıyor diyebiliriz. Zaten S23 serisinin işlemci gücü bazı masaüstü bilgisayarları bile geride bırakacak düzeyde. Bu da Samsung'un telefonlarında premium oyun deneyimi hedeflediğinin bir diğer göstergesi.

Galaxy S23 Serisi, daha iyi soğutma sistemi, 2.7 kat genişletilmiş buhar haznesi ve yüzde 41 daha hızlı GPU ile üst düzey bir akıllı telefon deneyimi vadediyor. Yeni 8 çekirdekli CPU (işlemci), Galaxy S23 Serisi’nin işlem kapasitesini yaklaşık yüzde 34 oranında artırıyor. Bu da özellikle çoklu görevler için cihaz performansını önemli ölçüde yükseltiyor. Optimize NPU mimarisi de kullandığı yapay zeka algoritmasıyla yüzde 49 daha yüksek performans sunuyor. Bu sayede kullanıcılar düşük ışıkta da en çarpıcı fotoğraf ve videoları elde edebiliyor.

Samsung Galaxy Unpacked etkinliği ve tanıtılan ürünlerle ilgili daha detaylı bilgi almak için news.samsung.com/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tabii bu yeni S23 seviyesi telefonların fiyatları da sundukları özelliklerle orantılı. En üst seviye olan Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB modeli 43.999 TL'den satışa sunuldu, Amazon'da Galaxy Watch 5 Pro hediyeli olarak satın alınabiliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum