Sasha Grey, Cyberpunk 2077 Ek Paketinde Yeni Bir Karakteri Seslendirecek

89.7 Growl FM sunar...

Cyberpunk 2077 çıkışıyla çok büyük bir hayal kırıklığı yaratmış ve çok fazla oyuncunun hevesini kursağında bırakmıştı. Oyunun yarattığı bu tatminsizlik hissi uzunca bir aranın ardından gelen düzenli güncellemelerle ve Edgerunners animesinin de etkisiyle yerini daha pozitif bir havaya bırakmıştı. Şimdi ufukta Phantom Liberty ek paketi var. Bu ek paketle, Cyberpunk Evreni genişlemeye devam edecek.

Phantom Liberty oyuna sadece hikaye anlamında bir genişlik kazandırmayacak. Bolca yeni karakter de yakın gelecekte bizleri bekliyor. Bunlardan birisi de Sasha Grey oldu. Ash isimli bir DJ'i seslendirecek olan Sasha Hanım'ı dinlemek için 89.7 Growl FM'in müdavimi olmanız gerekecek. Oyunda Ash'in sadece sesi değil kendisi de olacak ama şu an için Ash'in modellemesi için Sasha Grey'in kendisini mi kullandılar yoksa otantik bir karakter mi olacak bilmiyoruz. Böylece 2023 yılında çıkacak olan Phantom Liberty'i beklemek için bir sebebimiz daha olmuş oldu. 
 

YORUMLAR
biwaly
18 Ekim 2022 11:00

Bu kim ya? Madem haberini yapıyorsunuz, haberi yapılacak kadar ne önemi varmış onu da yazaydınız LEL. ¯\_(ツ)_/¯

Yok "Ash" denince aklıma Evil Dead'deki Ash Williams ve Pokemon'daki Ash geldi. Hep de erkek karakter ismi. Ünlü travesti falan mı yani bu mu bu insan evladının hayattaki değeri LEL.

Parolamı Unuttum