Scott Derrickson, Yeni Labirent Filmini Yönetecek

Dr. Strange'i neden bıraktığı belli oldu

Marvel Sinematik Evreni için büyük önem taşıyan Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi normal şartlar altında Scott Derrickson'un yöneteceği filme Sam Raimi atandı. Derrickson'un devam filminden neden ayrıldığı da belli oldu. Deadline'ın özel haberine göre başarılı yönetmen TriStar Pictures için Labirent filminin devamını yönetecek.

Jim Henson'ın yönetmenliğini yaptığı ve David Bowie, Jennifer Conelly ile Toby Froud'un da yer aldığı orijinal Labyrinth filmi 1986 yılında vizyona girmişti. Daha sonra çeşitli çizgi romanları, kitapları ve oyunları da çıkan Labirent markası da Hollywood'unu yeni nesil adaptasyon akımına maruz kaldı. Orijinal filmde 16 yaşındaki Sarah'ın kardeşini Goblin Kralı Jareth'ten kurtarmak içni girdiği labirenti çözmesi konu alınıyordu. Devam filminin senaryo detayları ise daha açıklanmadı. 

Scott Derrickson'un yöneteceği filmin senaryosu Maggie Levin tarafından revize edilecek. Jim Henson Company adına Lisa ve Brian Henson da filmde yapımcı olarak görev alacak. Filmin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi ise henüz belli değil. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum