Sea of Thieves, 2023 Yılının İlk Güncellemesini Aldı

Taştan evcil hayvan isteyenlere...

Sea of Thieves, bomba gibi bir 2022 yılı geçirdi. Özellikle yeni sezonla birlikte oyuna eklenen PvP modu, tüm oyuncuları -en azından sorunları bu denklemden çıkardığımızda- memnun etmiş durumda. 2023 yılı ise Hırsızlar Denizi için çok daha hareketli geçecek gibi görünüyor.

Yılın ilk güncellemesine kavuşan Sea of Thieves, yeni içeriklere kapısını açıyor. Bu güncellemenin en önemli detayı, PvP moduna gelecek matchmaking sistemi olacak. Bildiğiniz üzere pek çok oyuncu bu durumdan memnun olmadığı gibi şikayetlerini de dile getiriyordu. Bugün gelecek güncelleme ile birlikte PvP modunda artık kendi seviyenizde kişilerle eşleşeceksiniz.

PvP moduna gelecek güncellemelerin yanı sıra oyunun yeni macerası The Secret Wilds da oyuna eklenecek. The Rogue's Legacy'nin bıraktığı yerden devam edecek hikayede, Tasha'nın hayatını kurtarmaya çalışacağız. Bu macerada rotamız bizleri Captain Briggsy'nin geçmişine götürecek. The Secret Wilds, 2 Şubat'a kadar devam edecek.

Gelelim Pirate Emporium'a gelen içeriklere... Labyrinth Looter gemi seti ve kozmetikleri dikkat çekici görünüyor. Fakat asıl detay, pazara eklenen yeni evcil hayvanlar. Korsanlar artık kayaları evcil hayvan olarak yanlarına alabilecek. Yine de bu "evcil hayvanların" sadece emote olarak kullanılabileceğini belirtelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum