Sea Of Thieves Topluluk Günü Başlıyor!

Daha fazla tecrübe puanı ve altın!

Topluluğunun geri bildirimlerini yakından takip eden nadir oyunlardan olan Sea Of Thieves, yeni sezonunun "Topluluk Günü" etkinliğini resmen duyurdu. Her zaman olduğu gibi yine oyuncuları bol bol altın ve tecrübe puanı bekliyor olacak. Fakat bu kez çok daha fazlasını kazanabileceksiniz.

Genel etkinlikler 15 Eylül itibariyle başlıyor. Talk Like a Pirate Day olarak belirlenen bu günde, bedava "Arrgh!" emote'una sahip olabileceksiniz. Aynı gün içerisinde Ticaret Şirketi size özel havai fişekler satacak. Yine aynı şekilde Pirate Emporium isimli özel pazarda bol bol indirim olacak.

Yedinci sezonun ana etkinliği ise 17 Eylül'de başlayıp sadece 24 saat sürecek. Bu süreç boyunca "#SeaofThievesCommunityDay" etiketini kullanarak tweet atan her oyuncu, kazanım bonusunu (yine maksimum 2.5x olacak şekilde) artıracak. Belirlenen seviyeye gelindiğinde aynı gün 2.5 kat altın ve tecrübe puanı kazanabileceksiniz.

Bu 24 saat içerisinde bol bol Ancient Skeleton avcılığı da yapabileceksiniz. Bu düşman tipini öldürdüğünüzde oyun içi para kazanabiliyorsunuz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum