SEGA, İki Beat'em Up Oyununu Kısa Süreliğine Ücretsiz Verecek

Golden Axe mı dediniz?

SEGA, 60. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde yana ilerlemeli iki beat'em up oyununu Steam üzerinden ücretsiz olarak verecek. Bu oyunlardan biri Streets Of Kamurocho, diğeri ise Golden Axed: A Cancelled Prototype. Her iki oyunu da almak için oldukça kısa bir süreniz olacak.

Streets of Kamurocho, Yakuza ve Streets of Rage'i birleştiren bir oyun. Yana ilerleyerek önünüze geleni patakladığınız beat'em up türündeki bu oyunda Kiryu ve Majima rollerini üstleneceksiniz. Oyunun oynanışı ve kontrol mekanikleri Streets of Rage ile aynı.

Golden Axed: A Cancelled Prototype ise ilginç bir oyun. SEGA zamanında ünlü beat'em up oyunu Golden Axe'ı diriltebilir miyiz diye düşünmüş ve ortaya daha önce görmediğimiz bu prototip çıkmış. Projenin ismi Golden Axe: Reborn olacakmış ama hayata geçemeyince iptal edilmiş bir prototip olarak kalmış. SEGA bunu da oynayalım diye sunuyor. Ancak eski Golden Axe'ı düşünce (ki zaman zaman MAME ile açıp oynarım) bu yeni versiyon gerçekten de kötü görünüyor, iyi ki iptal edilmiş :)

Streets of Kamurocho, 17 Ekim ile 19 Ekim arasında; Golden Axed: A Cancelled Prototype ise 18 Ekim ile 19 Ekim arasında kütüphanelere eklenebilecek. Bir kez ekleyince de sonsuza dek bu oyunlara sahip olmuş olacağız, o yüzden bu kısa zaman aralığını kaçırmamakta fayda var.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum