Shadow of War'un Yeni Hikaye DLC'si Blade of Galadriel Bugün Çıkıyor

Bekle bizi Nazgul

Shadow of War'un merakla beklenen Blade of Galadriel hikaye DLC'sinin çıkış günü geldi çattı. DLC ile birlikte oyuna ücretsiz içerik güncellemesi de gelecek ve göze çarpan bazı hatalar da düzeltilecek.

Shadow of War'un 120 liralık Season Pass'ine sahipseniz elbette Blade of Galadriel hikaye DLC'si için ekstradan bir ödeme yapmayacaksınız, ama diğer oyuncular bu DLC'yi oynamak istiyorlarsa 45 lira karşılığında satın alabilecekler. Bu DLC'de Elf savaşçısı Eltariel rolünde Nazgul'un peşine düşeceğiz. Çift bıçaklarımız ve Galadriel'in Işığı'na ek olarak yeni yeteneklerimiz ve ekipmanlarımız da olacak. Genişleme paketinde yeni Nemesis karakterlerine ek olarak oyunculara ana hikayede katılacak sekiz yeni Efsanevi Ork da bulunacak.

> Middle-earth: Shadow of War İnceleme

Shadow of War - Ithildin Poem Çözümleri

Bugün yayınlanacak olan ücretsiz içerik güncellemesi ile Nemesis Sistemi üzerinde bazı iyileştirmeler de yapılacak. Dost ve düşman Ork nemesis'lere yeni davranışlar kazandıracak bu güncelleme ayrıca Fotoğraf Modu için yeni seçenekler de getirecek. Bunun dışında arayüzde bazı yenilikler, dengelemeler ve hata düzeltmeleri de göreceğiz.

Monolith'in genişleme paketi ve güncelleme ile birlikte gelen tüm değişiklikleri açıkladığı yama notlarını Steam sayfasında görebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum