Shang-Chi Filminin Süresi Belli Oldu

2 saati aşkın yeni bir Marvel filmi

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni karakterlerinden Shang-Chi ilk kez bu yıl karşımıza çıkacak. "Disney'in Asya Seferi" için önemli bir rol oynayan filmden beklentiler özellikle gişe anlamında epey yüksek. Epey geniş bir kadroyla çekimlerini tamamlayan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminin süresi de belli oldu. Toplam 132 dakika sürecek olan filmde muhakkak önemli bir jenerik sonrası sahne de izleriz. 

Başrolünde Simu Liu'nun yer aldığ Shang-Chi filmi, Florian Munteanu, Awkwafina ve Benendict Wong gibi isimleri de kadrosunda barındırıyor. Sidney'de yapılan çekimlerin toplamda 13 aydan uzun sürdüğünün belirten Simu Liu, bu çılgın yolculuğun sonunda herkesin içine sinen bir film çıktığını vurgulamış. Her ne kadar filmin adı Shang-Chi olsa da çok sayıda hayranın merakla beklediği isim filmin kötüsü Mandarin. Iron Man filminde çok farklı şekilde kullanılan ikonik kötü adam bu kez tam gücüyle karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

Yönetmenliğini Destin Daniel Cretton'un yaptığı ve senaryosunu Dave Callaham & Andrew Lanham ikilisinin kaleme aldığı Shang-Chi filmi 3 Eylül günü sadece sinemalardan izlenebilecek. Black Widow'un ardından yaşanan "pay krizi" nedeniyle MCU'nun bir filmi daha önceden anlaşmadan Disney+'ya taşıması pek olası gözükmüyor. O zamana kadar hayat biraz daha normale girerse Shang-Chi'yi gönül rahatlığıyla beyaz perdede izleyebiliriz. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum