She-Hulk Dizisinin Senaryosu Tamamlanmış

Çekime hazır

Disney+'nın hazırlıklarını sürdürdüğü Marvel Sinematik Evreni'nin She-Hulk dizisinin çekim aşamaları belki salgın nedeniyle duraksadı ama dizinin senaryosu an itibariyle tamamlanmış gözüküyor. Dizinin senarist ekibinden Dana Schwartz attığı tweet ile birlikte She Hulk'ın tamamlandığını söyledi. Dizinin bunda sonraki aşaması ise oyuncu seçimi ve çekim öncesi hazırlıklar. 

"She-Hulk'ın senaryo çalışmaları. Eğer şakalar yapan, kitaplar yazan ve çok sayıda tarihi eğlenceli şeyler bilen bir yazar arayan bir yapımcıysanız beni bulun!" diyen Dana Schwartz kendine yeni iş imkanları aramaya da başlamış. Tabii işin Disney kısmında ise durumlar daha karışık. Bob Iger geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Disney+ dizilerinin öneminden bahsederken özellikle yaratıcı ekiplerden çok fazla şey beklediklerini dile getirmişti. Halen herhangi bir projeleri için resmi çekim tarihi açıklayamayan Disney için bu noktadan sonra her yapım takvimi iyice sıkıştıracaktır.

Jennifer Walters'ı MCU'ya dahil edecek olan She-Hulk için umutlar epey yüksek. Özellikle evrenin Bruce BannerMark Ruffalo'nun da dizide olma ihtimalinin yükselmesiyle birlikte Disney+ üzerinden başlayacak ve ilerleyen dönemlerde beyaz perdeye de yansıyacak bir Hulk hikayesi görebiliriz. Zaten üçleme yapmayı çok seven Hollywood için yepyeni bir Hulk/She-Hulk üçlemesi de görebiliriz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum