Shenmue 3 Para İade Talepleri Bu Ay Başlayacak

Ancak süresi kısıtlı

Shenmue 3'ün bir seneliğine Epic Games Store'a özel olacak ve Steam üzerinden oynanamayacak olması oyuna Kickstarter üzerinden bağış yapan çok sayıda oyuncuyu kızdırmış, oyuncular geliştirici stüdyoyu sözünü tutmamakla suçlamıştı.

Gelen tepkilere kayıtsız kalamayan yayıncı Deep Silver ve geliştiriciler Neilo ve Ys Net isteyen oyunculara para iadesi yapılacağını söyledi, dahası bu para iadelerini de doğrudan Epic Games üstelenecekti.

Kickstarter sayfasında yayınlanan güncelleme para iadesi sürecinin nasıl işleyeceğini detaylandırdı ama görünen o ki iadeye başvurmak için kısıtlı bir süreniz olacak (oyuna bağış yapıp pişman olanlardansanız). Dahası, iade işleminin gerçekleşmesi de uzun zaman alacak gibi görünüyor. Buna göre iade taleplerini bir form üzerinden toplayacaklar ve bu form yaklaşık olarak iki hafta süreyle açık kalacak. Form ile talep toplanmasının ardındansa para iadesinin 20 gün ile 3 ay arasında alacağı söyleniyor.


Eğer Shenmue 3'ten para iadesi almak isteyenlerdenseniz gözünüzü açık tutmanızda fayda var, söz konusu ankete katılım linki email yoluyla gönderilecek ve bu emaili kaçırmamanız ve zamanında talepte bulunmanız çok önemli.

Emailler Eylül ayı içerisinde gönderilecek. Shenmue 3 ise 19 Kasım tarihinde çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum