Shenmue 3’ün Bitiş Ekranında Paylaşılan Mektup 4. Oyun İçin Kapıyı Aralıyor

Yu Suzuki, sıradaki oyun için gayet hevesli görünüyor…

Shenmue serisinin kendisine has bir kitlesi olduğu, uzun süredir umutla yeni oyunu bekledikleri, pes etmedikleri ve sonunda da muratlarına erip Shenmue 3 ile kavuştukları malumumuz. Ama serinin finalini yapmış sayılmayız, en azından bitiş ekranında paylaşılan ve oyunun yapımcısı Yu Suzuki’ye ait olan mektuptan çıkartılacak sonuç bu yönde.

Suzuki mektubunda oyunculara desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, “Shenmue’nun devam ettiğini görmek isteyenler olduğu sürece, hikayesini tamamlamak için çıktığım bu yolculuktan vazgeçmeyeceğim. Shenmue hikayesinin yeni halkası Shenmue 3 sizlerle. Sizlerin de desteğinizle Ryo’nun hikayesini Shenmue 4’te devam ettirmeyi umuyorum” diyor.

Geçtiğimiz yıllarda seri ile ilgili olarak verdiği bir röportajda Shenmue’nun hikayesinin 11 bölüm ve 5 oyun sürecek bir hikaye olduğunu ifade etmiş Suzuki. Bir başka röportajında da eğer 3. oyun iyi satarsa işlerin Shenmue 4 için kolaylaşacağını söylüyor, ama daha çok desteklerini alacakları partnerle bağlı olduğunu da ekliyor.

Suzuki’nin beklediği gibi olur mu? Serinin dördüncü ve hatta beşinci oyunları için yeterli destek bulabilir mi? Üçüncü oyun bu konuda ne kadar rahatlatır ellerini? Bu gibi soruların cevaplarını almak için önümüzdeki günlerde oyunun ne gibi tepkiler alacağı ve nasıl bir performans göstereceğine bakmak durumundayız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum