Shroud, Twitch'e Geri Döndü!

İlk yayın bugün

Michael “Shroud” Grzesiek, 10 aylık aranın ardından Twitch’e bugün geri dönüyor. Daha önce Ninja ile birlikte Mixer’e geçiş yapan Shroud, bugün Türkiye saati ile 21:00’da yapacağı yayın ile resmen Twitch kanalının kapısını açacak.

Bildiğiniz üzere Shroud daha önce Mixer ile bir anlaşmaya imza atmıştı. Fakat yayın platformunun kapatılması üzerine kontratında kalan yaklaşık 10 milyon dolarlık ücreti almayı tercih eden yayıncı, uzun süredir sessizliğini koruyordu. Dün şahsi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile “evine döndüğünü” belirten Shroud’un Twitch kanalında 7.1 milyon takipçi biliniyor.

Eski Counter-Strike: Global Offensive prosu Shroud, Ninja’nın aksine Twitch ile bir anlaşmaya varmış durumda. Bu anlaşma ile Twitch’e olan bağlılığını pekiştiren Shroud, sadece Amazon’un yayın platformu üzerinden yayın yapacak. Kontrat karşılığında Shroud’a önerilen ücret ise henüz bilinmiyor.

Mixer’in ardından Twitch’e dönüş yapan isimlerden biri de Ninja oldu. Kendi kanalında tekrar yayın yapmaya başlayan Ninja’nın ise henüz Twitch ile bir anlaşmaya varamadığı biliniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum