Siberpunk Dedektiflik Oyunu Neon Blood’ın Çıkış Tarihi Açıklandı

Kasım sonunda geliyor

Neon Blood, bir süredir takip listemde olan bir macera oyunu veya yapımcılarının tanımıyla “neo-noir siberpunk RYO/macara”. Oyunun dağıtımcısı Meridiem ve geliştiricisi ChaoticBrain Studios tarafından paylaşılan bilgiyle Kasım ayında çıkacağını öğrenmiş olduk.

Neon Blood, bizleri 2053 yılına götürüyor. 3. Dünya Savaşı yaşanmış. Hayata kalabilen insanlar tek bir mega yerleşim biriminde, Viridis’te yaşamlarına devam etmeye çalışıyorlar. Viridis, 2 şehirden oluşuyor: Lüks bir yaşamın hüküm sürdüğü Bright City ve distopik Blind City.

Kahramanımız Axel McCoin de Blind City’de yaşayan bir dedektif. Kendisi bu 2 şehir arasındaki toplumsal ayrımın ve genel anlamda toplum içerisindeki eşitsizliklerin neden olduğu adaletsizliklere başkaldırma idealleriyle hareket ederek bir devrimin sembolü haline gelecek. Tabii bu mücadelesinde güçlü müttefikler edineceği gibi belalı düşmanları da olacak.

McCoin amacına ulaşabilecek mi, bunu yaklaşık 2 ay sonra hep beraber göreceğiz. Neon Blood, 26 Kasım’da bizlerle olacak. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum